април 27, 2024

Светлана Гущерова мечтае за ринопластика

Признава, че „Майка на годината“ е най-хубавата награда, която е получавала

https://kliuki.net/liubopitno/svetlana-gushterova-mechtae-za-rinoplastika/217558 Kliuki.net
Светлана Гущерова мечтае за ринопластика

Светлана Гущерова вече се е разделила изцяло с някогашния си еротичен имидж и твърди, че за нищо на света не би се подвизавала на страниците на мъжки списания. За промяната й спомага връзката й с младия милионер Християн Гущеров, с когото сключиха брак през 2018 г. и оттогава до днес, са се сдобили с четирима наследници. 

 

Признава, че е с охрана от мига, в който е станала гадже на Християн Гущеров. Не може обаче да говори много по темата за отправената й заплаха, тъй като е била предупредена да не говори, докато тече работа по случая.

 

По отношение на това, че даде гласност на заплахата в социалните мрежи, Светлана посочва, че го е направила за да даде кураж и на други хора, които по някакъв начин се чувстват заплашени или са подложени на натиск. Обещава да даде повече информация по случая, когато органите на реда и адвокатът й, й разрешат.

Относно снимката, на която е с абокат на ръката, Гущерова отбеляза, че болничният й престой е продължил 3 дни, но не може да коментира причината за него.

Горда е, че получи наградата „Майка на годината“ и я определя като най-престижната за нея.

 

Категорична е, че със съпруга й не планират пето дете. И допълва, че понякога се чувства гузна, че не може да обърне достатъчно внимание на всяко едно от децата. Твърди, че Християн успява да съчетава прекрасно работата си и грижите за децата, и винаги е на разположение, когато има нужда.

 

Добромир вече е кръстен в църква, възнамеряват да кръстят и останалите деца. Светлана обаче е категорична, че ще спре да публикува снимки от събитията, тъй като е забелязала, че след това децата стават много неспокойни.

Цялото семейство вече нямат търпение да се преместят в новия им дом, който Гущеров строи, но ще им се наложи да изчакат още 7-8 месеца, тъй като постоянно излиза някоя спънка.

 

Блондинката продължава да се занимава с бизнеса си с пижами. В последния момент й се обадили от „Ергенът“, но с дизайнерката успели да измислят моделите за 2 дни. Предстои пускането на нова колекция, но това ще стане със старта на „Ергенът3“. В момента екипът й е от 10 души и твърди, че работи с две прекрасни шивачки.

 

Макар постоянно да се чувства изморена и недоспала, продължава да гладува ежедневно в продължение на 18 часа, а веднъж седмично и по 24 – обикновено в понеделник. Признава, че гладът я изтощава и изнервя, но проявява воля.

 

Често ходи на освежаващи процедури при дерматоложката си, а веднъж на 6 месеца си слага и ботокс. Мечтае да коригира носа си, иска да е по-малък и чип, какъвто имат почти всички известни личности.

Източник: Уикенд