април 27, 2024

Светлана Гущерова не може да преживее, че Мара Отварачката е с едни гърди пред нея

Твърди, че се страхува да влезе в църква, но кой ли й вярва

https://kliuki.net/liubopitno/svetlana-gushterova-ne-mozhe-da-prezhivee-che-mara-otvarachkata-e-s-edni-gardi-pred-neya/206837 Kliuki.net
Светлана Гущерова не може да преживее, че Мара Отварачката е с едни гърди пред нея

След като наскоро роди четвъртото отроче на милионерския наследник Христиан Гущеров, Светлана се пъне за втора сватба – църковен брак, с какъвто я превъзхожда предшественичката й Мария. Това обаче не може да се случи или поне не в скоро време, тъй като Христиан няма официален църковен развод с чалгарката.

 

Самата Светлана твърди, че причината, поради която все още нямат църковен брак с Христиан е, че се страхува се да влиза в църква. Уж милионерският наследник искал да я заведе пред олтара, понеже бил много вярващ, а тя се чувствала некомфортно в християнски храм, тъй като там редовно й се случвало нещо лошо.

 

„Той много държи на традициите, но все пак нямаме църковен брак. Аз не обичам да ходя в църква. Не че не обичам, просто, като отида, ми се случват много лоши неща. Последният път, като бях в църква, катастрофирах с кола. Казала съм, че в църква няма да вляза. Хриси все пак иска да ходи всяка неделя“, обясни Светлана преди време.

 

Светлана Гущерова не може да преживее, че Мара Отварачката е с едни гърди пред нея

Едва ли някой би се хванал на тази й опашата лъжа. Всеизвестен е фактът, че държи на всичко, което припознава като израз на духовност, включително на практики от рода на астрологични прогнози и подреждане на дома според фън шуй. В този ред на мисли едва ли би отказала да сключи църковен брак, ако това беше възможно.

 

Най-вероятно Христиан все още не е получил развод от църквата с предишната си половинка Мария, което означава, че е невъзможно да се ожени за Светлана. Връзката му с нея е официализирана пред държавата, но не и пред духовната институция.

 

Мара Отварачката и Христиан се врекоха във вечна вярност в катедралния храм „Св. Александър Невски”, където по принцип не се правят сватби.

Според слуховете Светлана се чувствала засегната, че при цели 4 деца, с които го е дарила, той все още не й е оказал честта да я заведе пред олтара на подобен храм. Явно църквата по неизвестни за широката общественост причини все още не му дава развод, тъй като не само Христиан, а и бившата му жена вече имат нов брак, който обаче е само пред държавата.

 

Вместо да се тормози и да прави драми вкъщи, Светлана действа по укрепването на връзката си с възможно най-много деца, след като няма как да го направи чрез клетва пред олтара. Преди дни тя събра приятелки за погачата на четвъртото бебе, което роди в рамките на петте си години брак – дъщеря й Валентина. Сред гостенките беше плеймейтката Моника Валериева, която според снимки в Инстаграм е подарила кристален биберон в розово, както и популярни в някои сексуални кръгове дами като Зорница Линдарева, Жасмина Стоичкова и Елена Станулова.

 

Събитието на Гущерова е било декорирано в розово, имало е сладкиши с името на детето и датата на тържеството, както и разкошна торта. Малко преди да роди, гордата многодетна майка се зарече, че четвъртото дете ще бъде последно за нея. Известно е, че е изкарала тежка бременност и най-вероятно това я е накарало да вземе подобно решение. На погачата обаче една от приятелките й се пошегува, че след година-две може да направи и пето тържество като това. Госпожата не отрече шанса за подобно развитие на обстоятелствата в семейството си.

Източник: Уикенд