април 27, 2024

Светлана Гущерова няма и 40 килограма

Ежедневно гладува по 18-20 часа

https://kliuki.net/liubopitno/svetlana-gushterova-nyama-i-40-kilograma/217101 Kliuki.net
Светлана Гущерова няма и 40 килограма

След четирите раждания, милионерската съпруга Светлана Гущерова успя да постигне целта си – отново да тежи под 40 кг. Преди дни тя е изфука пред последователите си в Инстаграм, и дори показа снимка, на която е стъпила на кантара – тежи точно 39.8 кг. И макар за мнозина теглото й да е притеснително, тя е горда с постижението си и не пропуска възможност да подчертае, че се харесва толкова слаба. 

 

Далеч обаче не е толкоз словоохотлива по темата с неколкократното й влизане  болница. Припомняме, че преди време публикува снимка, на която се вижда, че е в болнично легло и на системи, без да разкрива повече подробности. Това накара мнозина от последователите й да си помислят, че именно втрещяващо ниското й тегло, е станало причина за хоспитализациите й.

 

Както е известно, бившата плеймейтка не само го постигна, а и го поддържа със системно гладуване. Тя дори разкри начина, по който минава един неин фастинг. Гладува по 18-20 часа на ден, а веднъж седмично гладува по 24 часа. Щом настъпи обаче часът й за хранене, Светлана не се ограничава от любимите й храни и признава, че не може без шоколад.

 

Въпреки твърденията, че по време на бременностите й е хапвала всичко, което пожелае, тя качи изненадващо малко килограми – едва около 7-8 кг. Признава, че винаги е искала да има 4 деца и засега мисли да си даде почивка, а и не мисли, че д-р Дяволов би се съгласил да има още едно в скоро време. Всеизвестен е фактът, че роди четирите си деца за изключително кратко време, при това всички се появиха на бял свят чрез секцио. Всички 4 деца носят имената на бабите и дядовците. Макар да се старае да е максимално дълго време с децата си, Светлана признава, че в грижите за тях й помага майка й Кунка, както и „една страхотна, мила жена“. Гущерова сподели, че със съпруга й Християн планират децата им да учат във Виена.

Източник: Уикенд