май 22, 2024

Светлана родила 4 деца, за да поднови имената на всички баби и дядовци

В началото не била сигурна, че ще може да роди още едно дете

https://kliuki.net/liubopitno/svetlana-rodila-4-deca-za-da-podnovi-imenata-na-vsichki-babi-i-dyadovci/216298 Kliuki.net
Светлана родила 4 деца, за да поднови имената на всички баби и дядовци

Не може да се отрече, че милионерската съпруга Светлана Гущерова е жена с мощни изблици на оригинални идеи и богата фантазия. Така и не става ясна обаче истинската причина, накарала я да роди цели 4 деца, с които надминава най-ексцентричните й изяви през годините.

 

Съпругата на богаташкия наследник Христиан Гущеров доскоро я криеше. Преди дни обаче сподели причината, накарала я да стане многодетна майка – не искала в семейството и да има баби и дядовци, сърдити заради имената на децата и затова родила по едно внуче, което да кръсти на всеки от тях.

Светлана родила 4 деца, за да поднови имената на всички баби и дядовци

Всеизвестен е фактът, че първото й дете носи името Анелия-Добромира и е кръстена на свекървата и свекър й, които са разведени. Името на детето предизвика доста коментари и злобни подигравки преди 4 години, когато се появи на бял свят. Тогава мълвата носеше, че Светлана се притеснява да не я изгонят от семейството и поради тази причина е кръстила детето си на двамата родители на съпруга си като по този начин е получила двойна гаранция за подкрепа.

 

Всъщност името е двойно, тъй като тогавашната младоженка не била сигурна дали ще може да дари свекърите си с още едно внуче. Затова вместо да се чуди кого от двамата да уважи, решава с един удар да свали два заека.

 

Светлана обаче веднага забременя отново и като по поръчка на бял свят дойде братът на Анелия Добромира, който носи името Добромир – на дядо си по бащина линия, както и на кака си. Очевидно родителите на Светлана са се разочаровали, че от две бебета, нито едно не носи някое от имената им и тя много скоро поправи този пропуск, като роди бебе номер три, носещо името Кристиан-Валентин. Първото име е с буквата на баба му Кунка (майката на Светлана), а второто – на баща й.

 

За милионерската съпруга обаче доскоро новата година идваше и с ново бебе, така че не закъсня и с четвъртото дете, което се оказа момиче и бе кръстено на дядо си Валентин. По този начин многодетната майка успяла да удовлетвори претенциите, но самата тя недолюбвала двойните имена и след като снабдила всички баби и дядовци с по едно внуче, решила да ги съкрати.

 

Анелия-Добромира ще стане Анелия, а Кристиян-Валентин ще е Кристиян. Разбира се, тя можеше да кръсти най-малката си щерка Кунка като майка си, а батко й да е Валентин, но очевидно не харесва името на майка си. То е единственото, което е променила в имената на наследниците си, взимайки само първата му буква. А може и самата баба да не си харесва името.

Източник: Уикенд