май 28, 2024

Свежа оферта за Великден на Мальовица

https://kliuki.net/liubopitno/svezha-oferta-za-velikden-na-malyovica-3/221652 Kliuki.net
Свежа оферта за Великден на Мальовица

Докато родителите се наслаждават на сауните, парната баня, солната стая, джакузитата с невероятна гледка към връх Мальовица, децата могат да се забавляват под надзора на аниматорите в зоната за игра.

„Тук не само съхраняваме традициите, но и създаваме нови. Имаме резервации от семейства, които се връщат за трета поредна година, за да отбележим заедно Великден. Боядисваме яйца, хапваме козунаци – спазваме обичаите в подножието на невероятно красивия връх Мальовица. Въпрекиче преди 2 години тук карахме ски на Великден, сега прогнозите „обещават“ слънчеви часове, което ще е благоприятно за зареждащи разходки сред вековната борова гора“ информират от Мальовица.

Все още можете да резервирате своята почивка за Великденските празници.

През последните години комплексът се утвърди като предпочитано място за семейна почивка. Гостите могат да разгледат реновирания с много грижа и специално отношение Музей на алпинизма в хотел Алпинист/ЦПШ. На тяхно разположение е и малкият параклис Свети Иван Рилски, в непосредствена близост до хотелския комплекс.

С пукването на пролетта в подножието на Мальовица започват и предложенията за пролетно-летни лагери, зелени училища и други групови събития.

Съвсем скоро ще поднови работа и Адвенчър зоната, която включва батути, летни шейни, надуваем замък, въжен град и алпийски тролей. Полет с дължина 200 метра над Меча Поляна е нещо, което не трябва да пропускате.

Мальовица Ви очаква!