март 28, 2024

Тачо на Жени Калканджиева се запусна

Изглежда като чичко до миската

https://kliuki.net/liubopitno/tacho-na-zheni-kalkandzhieva-se-zapusna/196930 Kliuki.net
Тачо на Жени Калканджиева се запусна

Към днешна дата възлюбеният на Жени Калканджиева – Стефан Манов, по-известен като Тачо, изглежда като истински чичко.

 

За разлика от него, Жени продължава да буди завист у голяма част от представителките на нежния пол заради добрата си физика и перфектната кожа въпреки, че вече е на 47 години.

 

Макар миската Антония Петрова да е с цяло десетилетие по-млада от Жени, то спокойно може да мине за нейна майка, предвид начина, по който изглежда.

Що се отнася до съпруга й, то той е с цели 11 години по-млад от Жени, но до нея наистина изглежда като истински чичко, а тя сияе като тийнейджърка.

 

Припомняме, че любовният им роман започна преди 16 години в Испания. Тогава Жени отишла на ваканция по женски и дори не подозирала, че там ще срещне голямата си любов. Малцина са наясно с факта, че Жени получава предложението за брак в колата на път от Пловдив за София, без пръстен и каквато и да било романтика. Въпреки това, тя казва заветното „Да“. Плод на любовта им, е техният син Гошко.

 

Повече от очевидно е обаче, че семейният живот не му се отразява никак добре, съдейки по шкембето и запуснатия му вид.

Едва на 36 години, Тачо очевидно друса с гордост добре оформеното си шкембе. Запознати издават, че то е отгледано благодарение на режима – прекомерни количества слънчогледови семки, съчетани с много бира и по-високо градусов алкохол.

Източник: Уикенд

 

Тачо на Жени Калканджиева се запусна