май 09, 2024

The Honey Vitosha отвори врати с бруталните руски наргилета на “Маклауд” и незабравими тютюневи аромати

Гостите на голямото откриване бяха посрещнати от рапъра 100 Кила и специално поканен фокусник

https://kliuki.net/liubopitno/the-honey-vitosha-otvori-vrati-s-brutalnite-ruski-nargileta-na-maklaud-i-nezabravimi-tyutyunevi-aromati-3/219318 Kliuki.net
The Honey Vitosha отвори врати с бруталните руски наргилета на “Маклауд” и незабравими тютюневи аромати

Най-якият shisha&dinner bar – The Honey Vitosha отвори врати в Студентски град с щуро Grand Opening парти. Още на входа гостите бяха посрещани лично от рапъра 100 Кила, който освен луд фен на наргилетата, е и сред редовните клиенти на заведението. За още по-купонджийско настроение, специално нает фокусник буквално скри шапката на присъстващите и ги изненада със забавно представление и множество игри с публиката.

 

В The Honey Vitosha могат да се опитат най-бруталните наргилета “Маклауд”, които пристигат ексклузивно в бара със специална доставка от Русия, и освен топ качество, предлагат разбиващи сетивата вкусове и аромати. Почитателите на shisha културата могат да тестват и специалната селекция от над 20 топ заглавия, представени от “Наргиле България”, които гарантирано ще потопят купонджиите в нов свят на невероятни усещания.

 

Кухнята също е “един път”, както сам установи рапърът 100 Кила, и поднася на ценителите уникални ястия, в комбинация с отбрани напитки. Ето защо, само броени дни след голямото откриване, The Honey Vitosha се превърна в притегателен център за парти хората не само от Студентски град, но и от цяла София. Заведението буквално се пръска по шевовете още от обяд, ето защо ако още не сте го посетили, е най-добре да резервирате своите места на тел. +35998336666 или на място в Студентски град, ул. “Проф. д-р Иван Странски” 5.