април 19, 2024

Тик-ток сензацията Рич Бич учи как да разкараме комплексарите

Ако обожател прати снимка на мъжкото си достойнство, винаги отговаряйте, че сантиметрите са малко, съветва отраканата мадама

https://kliuki.net/liubopitno/tik-tok-senzaciyata-rich-bich-uchi-kak-da-razkarame-kompleksarite-2/197469 Kliuki.net
Тик-ток сензацията Рич Бич учи как да разкараме комплексарите

Пет златни правила как да се справим с кибиците в социалните мрежи дава звездата на тик-ток Ванеса Кьосина, по-позната на последователите си като Рич Бич.

 

Шугър бейбито препоръчва на всяка жена да снима банкнотите за месечната си издръжка, които получава от богатите си спонсори, за да покаже, че тя разполага с достатъчно кеш. Ако някой случаен потребител й досади, тя веднага трябва да му прати фотос на мангизите и той гарантирано ще изчезне със смачкано самочувствие. Още по-безпощадни трябва да сме с господата, дръзнали да ни пратят кадър "с гол меч". В този случай най-добрият отговор е "можеше и още" или директния въпрос: "Е само толкова ли имаш?", за да откажем натрапниците от последваща активност, безпощадна е инфлуенсърката от Вълчедръм

 

В платформата за видео споделяне Tik-Tok потребителката с псевдоним “рич бич” се представя за заможен инфлуенсър, парадиращ с луксозния си начин на живот. Дали амплоато ѝ е чист сарказъм, или действително това е реалният ѝ начин на живот, преценете сами!

 

Ванеса Кьосина от Вълчедръм, по-известна като Рич Бич в социалните мрежи, се е заела да разбие фалшивия свят на инфлуенсърите, като пуска иронични видеа, където имитира начина им на представяне пред последователите. "Аз съм най-обикновено момиче от малък град, живяла съм на различни места по света, но никога не съм забравяла от къде идвам. Аз живея един нормален живот на студентка в чужбина, имам работа, ходя на лекции, фитнес. Този фалшив образ на красиво момиче, което е спонсорирано от някой богаташ излезе от социалните мрежи. Точно това иронизирам аз, една жена трябва да е независима, да се развива, да гради кариера", сподели Ванеса.

 

Учила съм всичко за маркетинга, за което можете да се сетите, завършила съм бакалавър бизнес и маркетинг и в момента завършвам магистър дигитален маркетинг и всичко това е за да мога да управлявам фермата във Вълчедръм, иронично обяснява тя на последователите си в Тик Ток, заради които прави тези видеа.

Тик-ток сензацията Рич Бич учи как да разкараме комплексарите

Тик-ток сензацията Рич Бич учи как да разкараме комплексарите - Снимка 2

Тик-ток сензацията Рич Бич учи как да разкараме комплексарите - Снимка 3

Тик-ток сензацията Рич Бич учи как да разкараме комплексарите - Снимка 4