април 30, 2024

Тити Папазов вече много внимава за всяка своя постъпка

 Съжалява, че скандалът, който разпалил, навредил и на Тото

https://kliuki.net/liubopitno/titi-papazov-veche-mnogo-vnimava-za-vsyaka-svoya-postapka/212302 Kliuki.net
Тити Папазов вече много внимава за всяка своя постъпка

Несъмнено президентът на „Левски“ – Константин Папазов, е най-голямата атракция в родния баскетбол. За него твърдят, че е луд, че е клоун и ревльо, както и специалист по психоатака и генератор на налудничави мечти, които превръща в реалност. Че е добряк, наивник и щастливо овчарче…

 

Скандалът, който избухна след участието му в подкаста на Тото, в който разказа как на младини обръснал косата на изгората си Гергана заради изневяра, нанесе сериозен удар по имиджа му.

Тити е убеден, че вдигналият се шум имал за цел отстраняването му от синия футболен клуб, както и да го унизят пред обществото. Той обаче се зарича, че ще си върне любовта и уважението на всички, които е разочаровал с откровенията си.

 

Съжалява, че не е имало начин да бъде санкциониран още тогава (преди 28 години), защото сега моралният съд на хората е много по-тежък. Нищо не го оневинява, но не иска да правят паралели с живота му днес. Другото, което му тежи е, че талантлив водещ като Тото също пострадал от откровенията му.

 

Не съди никого за реакцията спрямо него след признанието и допълва, че всеки един от нас може да допусне грешка в живота си. Това, което му дава сили днес е, че все още много познати, както и непознати демонстрират положително отношение към него. Заканва се, че ще си върне обичта на всички онези, които са му симпатизирали преди скандала.

 

Макар да е платил около 3000 лв. за актове заради „по-особеното“ му каране, няма спомен да е съществувала опасност да му вземат шофьорската му книжка. Твърди, че никога не е сядал зад волана след употребата на алкохол, а от известно време вече не си позволява да минава и на червен светофар.

 

Тити Папазов вече много внимава за всяка своя постъпка

 

Категоричен е, че всички пари, които е получил от баскетболния „Левски“, на който към днешна дата е само президент, е дал обратно там и е убеден, че отново ще дойдат добри времена и ще възстанови семейните средства, които е похарчил за оцеляването на клуба. Сигурният доход, който има е от бизнес, създаден от него преди доста години.

 

Твърди, че би приел да стане спортен министър само, ако политиците осъзнаят значимостта на спорта и се приеме генерална стратегия за възраждането му, тъй като бюджетът към момента е повече от смешен. Твърди, че спортът и културата в България, са платили сметката за демокрацията.

 

С починалия наскоро брат на Богдана Карадочева – Бойчо Карадочев били приятели от 1982-83 година, тъй като живеели в една махала. Определя го като човек с голямо сърце, много открит, синоним на огромна любов към ФК „Левски“. Навремето баща му дори бил един от най-големите дарители на отбора, с негов приятел купуват и земята, където впоследствие бива построен стадион „Герена“. Признава, че мъката му по Бойчо е огромна.

Източник: Уикенд