май 03, 2024

Тоби от „Мастършеф“ сменя името си

Тя е една от скандалните бивши футболни съпруги в страната

https://kliuki.net/liubopitno/tobi-ot-mastarshef-smenya-imeto-si/213979 Kliuki.net
Тоби от „Мастършеф“ сменя името си

Мъжемелачката Тоби Димова, която неотдавна отпадна от актуалния сезон на кулинарното предаване Мастършеф по bTV, се гласи за тв водеща. Макар вече да получи покана за стаж в ресторанта на кулинарния гуру Андре Токев, тя се блазни от съвсем различна кариера. Палавата бургазлийка предпочита да позира пред телевизионните камери, вместо да бърка манджи в кухнята.

 

Неотдавна тя се изяви пред камерите на една от тематичните български телевизии Soul&Pepper TV, заедно с победителката от първия сезон на предаването – Елена Петрелийска, която показа как се прави постен тартар от моркови – ястие, което традиционно се прави от сурово месо. В начинанието взеха участваха и други играчи от „Мастършеф“, но най-добра в правенето на тартар се оказа Валентина. Тоби също направи силно впечатление с представянето си. И двете намериха място в шоуто на Елена.

 

Тоби от „Мастършеф“ сменя името си

Според мълвата, Тоби има големи шансове да се установи трайно в медията. Някои дори твърдят, че тя вече води преговори за своя собствена рубрика там, а освен това работи по съвместни проекти с Осман и стюардесата Петя.

 

Макар за момента да не е ясно на какви точно рецепти ще заложи фризьорката по телевизията, се мята, че има добри шансове да привлече зрителския интерес. Прави впечатление, че тя привлича интереса дори и на тези, които не са й фенове, пък и било то само заради удоволствието да я одумват.

 

Както вече стана ясно, Тоби е една от скандалните бивши футболни съпруги в страната, която преди години се разведе с футболиста Милен Гамаков заради афера с най-добрия му приятел Симеон Славчев, който също беше женен.

 

И тъй като мнозина се чудят откъде идва името й, което далеч не е сред популярните за родния й Бургас, тук е моментът да отбележим, че всъщност истинското й име е Тодорка, а в семейството си е била наричана Тошка. Тоби започнали да й казват навремето съучениците й и така преди няколко години тя решила, че може спокойно да се подвизава с това име в социалните мрежи. Запознати издават, че съвсем скоро ще се прекръсти официално и новото й име ще бъде вписано в документите й за самоличност.

Източник: Уикенд