October 23, 2024

Тони Стораро с импровизиран концерт с МБТ навръх рождения си ден

Едно от момчетата дори благодари в социалната мрежа на легендата на българската музика за съвместната им изява

https://kliuki.net/liubopitno/toni-storaro-s-improviziran-koncert-s-mbt-navrah-rozhdeniya-si-den/228463 Kliuki.net
Тони Стораро с импровизиран концерт с МБТ навръх рождения си ден

Броени часове, преди да навърши 48 години, Човека глас Тони Стораро се оказа на участие на най-популярната и мистериозна трап група МБТ, колегата им БМ и други изпълнители в известно и доста голямо заведение в Несебър. Никой не знае истинските имена на членовете на бандата, която от години препълва дискотеките, в които има участия, нито пък е виждал лицата им. Тъй като младите изпълнители винаги се изявяват с маски, вероятно и Тони Стораро не е разбрал самоличността им, макар че се качил при тях на сцената.

Момчетата от групата го приканили да се присъедини към тях още в първите минути след настъпването на рождения ден на Стораро, в нощта на 1 август, скандирайки името му. Така Човека глас се качил на сцената и докато стотици крещели името му и го аплодирали, изпял емблематичната си песен „Милионерче“, хита „Топ“ и редица други парчета. Два ли гостите на въпросното заведение са очаквали да ги чуят във въпросната вечер, при това на живо в изпълнение на самия Тони Стораро. От разпространените в социалните мрежи клипове се вижда, че изненадата определено им е допаднала.

 

Маскираните момчета от групата МБТ пък пели и танцували с Човека глас, пръскайки екзалтираната публика с шампанско, а в един момент дори го прегърнали свойски, докато изпълнявал хита си „Топ“.

Песните на МБТ са далеч от комерсиалния рап у нас, а изпълнителите освен че държат да са в анонимност вече години наред не дават интервюта. Затова било повече от изненадващо, че не просто се оказали благосклонни към Стораро, а пели и танцували заедно с него, както и публиката им в крайморската дискотека.

 

В социалната мрежа едно от момчетата благодари на легендата на българската музика Тони Стораро след спонтанната им съвместна изява. Благодарността към него бе за това, че се доверил на БМ и колегите му от МБТ, споделяйки с тях сцената на клуба навръх рождения си ден.

 

На следващата вечер след неформалното си участие, Тони Стораро отбеляза повода, събирайки приятели и колеги в ресторант край морето. Сред гостите му били Еми Стамболова, Емилия и съпругът й Жорж Башур, Деси Слава, композиторът Даниел Ганев и съпругата му Сиана, Софи Маринова и разбира се продуцентът Кирил Кирилов.

Източник: Уикенд