май 01, 2024

Тони Стораро: Славата и парите не ме промениха, защото ме е страх от Господ

За себе си казва, че е живял и с малко, и с много пари

https://kliuki.net/liubopitno/toni-storaro-slavata-i-parite-ne-me-promeniha-zashtoto-me-e-strah-ot-gospod/206875 Kliuki.net
Тони Стораро: Славата и парите не ме промениха, защото ме е страх от Господ

Роденият на 2 август в Шумен Турчет Али, по-известен като Тони Стораро, е от хората, които нямат нужда от представяне. Няма да е грешка, ако кажем, че той е машина за хитове. Синовете му Фикрет (Фики Стораро) и Емрах Стораро, също са известни изпълнители.

 

Твърди, че колкото и банално да звучи за пореден път на рождения си ден си е пожелал здраве, щастие и късмет не само в неговия живот, а и в този на близките и приятелите си, на които много държи.

Първият му хонорар бил в размер на 10 лв. С тези пари купил суджук за семейството си.

 

Имал момент, в който не изкарвал почти никакви пари и едва преживявал. Бил напът да се откаже, но си дал сметка, че не може да прави нищо друго толкова добре, както да пее и затова продължил. Чрез постоянство и упоритост успял да стигне до нивото, на което е в момента. За себе си казва, че е живял и с малко, и с много пари – бил е щастлив и с 10 лева в джоба.

 

Тони Стораро: Славата и парите не ме промениха, защото ме е страх от Господ

Заявява с гордост, че славата и парите не са го променили като човек, защото го е страх от Господ и допълва, че той дава, той взима благата на всеки човек. Не пропуска обаче да подчертае и че славата не е за всеки, защото не всеки може да я понесе, а е и голяма отговорност.

 

Не съжалява за нищо в живота си, защото е убеден, че всичко е писано и е съдба. Опитва се да избягва множеството недоброжелатели и ги определя като нездравословни. В този ред на мисли допълва, че не се нуждае от излишни драми, нерви и товари. Наясно е обаче, че злобата никога не свършва.

 

Не крие, че се страхува от старостта, но пък подчертава, че всяка възраст има своите красоти. Ако можеше да избира, би си пожелал живот до дълбока старост, след което да напусне този свят в съня си. посочва, че е повече от нормално човек да се страхува от смъртта, но същевременно допълва, че не всеки доживява до старост.

 

Определя себе си като най-суеверният човек и отново подчертава, че има страх от Господ. Убеден е, че човек изгуби ли този си страх, става опасен не само за околните, а и за самия себе си. Относно дългия си и щастлив брак посочва, че е много важно жената да е търпелива и „да не рови“, в противен случай винаги може да се хване за някоя дребна издънка и да разтури семейното огнище.

Източник: Уикенд