април 28, 2024

Топ красавицата от „ Игри на волята“ Денислава Велкова: Митака от „Ден и нощ“ е патологичен лъжец, добре че избягах от него

Надява се някой ден да отвори собствен салон за грууминг

https://kliuki.net/liubopitno/top-krasavicata-ot-igri-na-volyata-denislava-velkova-mitaka-ot-den-i-nosht-e-patologichen-lazhec-dobre-che-izbyagah-ot-nego/217200 Kliuki.net
Топ красавицата от „ Игри на волята“ Денислава Велкова: Митака от „Ден и нощ“ е патологичен лъжец, добре че избягах от него

Денислава Велкова е от риалити звездите, които не залязват бързо. Тя натрупа началната си популярност през 2021 г. с участие в предаването „Един за друг“, а миналата есен събра симпатиите на тв публиката с участието си в „Игри на волята“. Тя показа страхотни качества и заслужено стигна до финалната фаза на състезанието.

 

Споделя, че участието й в „Игри на волята“ я накарало да израсне с 5-6 години по отношение на житейския опит. Излизайки от формата, била разочарована и наранена от много хора, но го преживяла. Помислила сериозно какво трябва да промени, за да престане да бъде използвана и все да приема нещата с добро сърце и ека ръка, затова решила да бъде по-корава в отношенията си.

 

Най-разочарована останала от Мишо и Румен от Игрите, с които изкарала най-трудните и дни във формата. В тяхно лице виждала приятели и мислела, че са изградили истински отношения покрай мизерията в „Игрите“, но се оказало, че загрижеността била само от нейна страна. Разочарована е и от Мартин Елвиса, но не толкоз много като от първите двама.

Предполага, че Мартин е имал по-различен интерес към нея – харесвал я е като жена и затова й се разсърдил.

И до днес е запазила близостта си с Никол, Краси Дунев, Ники, Крум и Мастагарков. Категорично отхвърля слуховете, че е била интимна първо с Мастагарков, след това с Мартин Елвиса, а накрая и с Иван Рълев. Подчертава, че между нея и Мастагарков не може да има нищо повече от приятелство. Същото важи и за Елвиса. Не крие, че има съмнения кой пуска тези жълти „новини“ по неин адрес, но въпреки това му пожелава да е жив и здрав. Никога не е отвърнала на помията, изливаща се за нея по медиите, защото не искала оправдавайки се да даде повод на конкретен човек да се чувства специален.

 

Относно връзката й с Рълев признава, че започнала веднага след края на „Игрите“, но останала много наранена от него. Известно време пазели връзката си в тайна, докато в един момент не сложила край. Освен, че постоянно я пренебрегвал, се натрупали и още много причини, просто не се получило между тях.

 

Твърди, че е силно казано, че с Кристиан Кирилов (Митака от „София ден и нощ“), са имали връзка, защото той е човек, какъвто НЕ иска да има до себе си. Не е виждала друг като него, който да лъже толкоз много. И тук признава, че има съмнения, че жълтурските новини по неин адрес идват точно от него.

 

Към днешна дата няма мъж до себе си и предпочита да остане сама за известно време, за да може да си избистри главата, тъй като й се струпали твърде много разочарования за кратък период от време. Предпочита сега да се фокусира върху себе си и това, което прави.

 

Единствената корекция е на устата и тук бърза да подчертае, че зъбите й не са изкуствени, просто ги избелва.

След завършения курс по грууминг, набляга на практиката и се надява да задобрее достатъчно, че да си отвори собствен салон за грууминг, както и да си събере екип, с който да работят заедно. Към днешна дата изкарва парите си от реклами и инфлуенсърство.

Източник: Уикенд