юни 30, 2024

Топ моделът Наталия Гуркова-Михалевич: Няма партия, която да не ми е предлагала да ме издигне в листите си

Няма промяна в личен план

https://kliuki.net/liubopitno/top-modelat-nataliya-gurkova-mihalevich-nyama-partiya-koyato-da-ne-mi-e-predlagala-da-me-izdigne-v-listite-si/224021 Kliuki.net
Топ моделът Наталия Гуркова-Михалевич: Няма партия, която да не ми е предлагала да ме издигне в листите си

Повече от десетилетие от живота на една от най-красивите и популярни български миски и модели – Наталия Гуркова-Михалевич, минава в ЮАР. Тя се радва на щастие и хармония със съпруга си Джордже Михалевич и двете им деца – Джорджия и Кристиян, докато няколко куршума в сърцето на черногореца не слагат край на идилията им през септември 2018 г.

 

И тази година по традиция Наталия отбелязала рождения си ден в компанията на близки и роднини. Събира се с по-голяма компания в подходящ момент, като не е задължително това да се случи точно на 19 май. Твърди, че за нея материалните неща не са от съществено значение и допълва, че близките й знаят какво харесва и й го подаряват. Отдавна си е дала сметка, че вещите са преходни – човек първо им се радва, а след това ги прибира в шкафа и забравя за тях.

Разбира се харесва бижута, а и преди години самата тя притежаваше магазин за диаманти в ЮАР. Но не те са нещата, които я правят щастлива.

Към момента вниманието й е насочено основно към новия й бранд, направила поредица от ревюта, участвала на „София фешън уик“, след това на „Златна игла“ и „Дизайнер на годината“, където получила награда за бързо развиващ се бранд.

В личен план обаче няма промяна, не се е омъжила. Децата й са добре, в тийнейджърска възраст са и всичко им е интересно и любопитно.

 

Хората, на които продължава да държи най-много, разбира се са семейството и приятелите й, с които е от десетилетия. Има приятелка от детската градина, с която не са се скарали до ден днешен. Успяла да създаде приятелства дори в чужбина, но е категорична, че те далеч не са като тези от детството.

 

Разбира се, случвало й се е да стане и обект на колегиална завист, но това е било много назад в миналото и се опитва да не обръща внимание на такива неща. Шоубизнесът е прекалено цветен и в него се срещат различни неща – лицемерие, завист… Но като цяло не са й се случвали драматични неща, а просто някакви дребни интриги и сплетни, които нямат никаква стойност.

 

Няма партия, която да не й е предлагала да я издигне в листите си. Предложенията започнали още когато била на 20 години. Категорично отказвала, защото не желаела да се изявява на политическия подиум, иначе смята, че има потенциал. Макар да се интересува от политика, усеща, че не й е там мястото и се чувства по-добре в модния бранш.

 

Приема старостта като естествен процес и смята, че всяка възраст има своята красота. Все по-често вижда жени, които изглеждат прекрасно на 50 и 60 години. За тях времето е спряло, защото са щастливи. Всичко опира до състоянието на духа. Човек изглежда така, както се чувства, всичко опира до състоянието на духа.

Тя също се старае да изглежда добре и се грижи за себе си – спортува, подбира внимателно храната си, а и освен това има добър ген, но не разчита само на него, налага се да се потруди за вида си. За жената най-важното е да е щастлива – омите й блестят и предава положителната си енергия на околните.

 

През последните 20 години спокойно може да се нарече успяла жена, тъй като има доста поводи да е доволна от себе си, от постигнатото. Харесва самочувствието у хората, стига то да е подплатено с покритие.

 

Не е броила короните и лентите, с които се е окичвала. Винаги, когато ги погледне сърцето й трепва, тъй като й връщат хубавите спомени. Понякога разказва за тези преживявания на децата си, защото смята, че е възпитателно.

С роклите обаче нещата са много тежки – те са нейната слабост и неслучайно започнала с тях модния си бизнес. Като типичен представител на нежния пол, колкото и рокли да има, никога не й стигат и няма какво да облече. Кати се да направи и мъжка модна линия, но се улавя, че отново започва да разработва рокли.

 

В детството си мечтаела да стане певица, но за съжаление няма такива гласови данни. Като тийнейджърка искала да е модел и станала модел – един повод да се чувства успяла. Работи това, което обича и модата не й тежи, нито пътуванията или срещите. Няма как да не е доволна предвид, че няма работно време, както и някой над главата й.

 

Като един типичен представител на зодия Телец, е упорита и не се отказва от целите си. Връща се назад само ца отскок. Направи ли си план го изпълнява, независимо колко време и усилия й коства. Определя се като практична и реалист.

Продължава да вярва в любовта и се надява, че може да срещне голямата си любов. Изживявала е любови, но никога не знае какво й предстои и вярва, че има нещо хубаво за нея, което предстои.

 

Тя е от хората, които живеят без чувство за страх и не се поддава на манипулациите чрез пандемии и тем подобни. Факт е, че въпреки всевъзможните пророчества и конспирации, Земята все още не е спряла да се върти и светът не е свършил. Просто човек трябва да гледа реално на нещата и да не се поддава на манипулации.

 

Мечтае да живее в хармония със себе си и хората около нея, да дава и да получава любов, да изгради децата си като достойни българи, които да не емигрират по света, а да имат добри условия за живот тук.

От известно време, летейки до ЮАР забелязва приятна тенденция – преди в тази посока пътували икономически емигранти, хора, които искали да работят и живеят по-добре, а сега хората отиват там на почивка.

Източник: Уикенд