февруари 22, 2024

Трагедия: Внезапно почина бившият любим на Преслава - Жоро Бирмата! (пълни подробности)

Жоро Бирмата или Малката Бирма, както още го наричаха, си отиде внезапно!

https://kliuki.net/liubopitno/tragediya-vnezapno-pochina-bivshiyat-lyubim-na-preslava-zhoro-birmata-palni-podrobnosti-2/196581 Kliuki.net
Трагедия: Внезапно почина бившият любим на Преслава - Жоро Бирмата! (пълни подробности)

Неочаквана трагедия разтърси медиите преди минути, когато стана ясно, че внезапно е починал Георги Станоев или Жоро Бирмата, както го наричаха всички. Той бе едва на 32 години и затова новината разтърси мнозина, макар и да не се радваше на особена "народна любов" през годините.

Малката Бирма, както още му казваха, беше няколко години сериозно обвързан с Преслава, а имаше и по-незначителна връзка с нейната колежка Алисия. Двамата с Преси се разделиха по не особено приятен начин, а след него тя се хвана с Павел Лазаров, на когото роди и дъщеричката им Паола.

За кончината на Жоро Бирмата съобщиха в мрежата преди малко Маринела Арабаджиева, както и синът на главният редактор на "Труд" - Тошо Тошев. "Почивай в мир, приятелче", написа младият Васил Тошев.

Припомняме, че през 2018-та година Жоро Бирмата беше обявен за издирване от Интерпол и заедно с други хора се разследваше за производство на нелегални цигари, под шапката на баща му Евлоги Станоев. Задържаха го година по-късно в Дубай, а в България беше освободен под гаранция.

Според слуховете, Жоро Бирмата е страдал от деменция, което е наистина необичайно и много рядко срещано за човек на неговите години. Приживе той обожаваше да парадира със скъпите си коли и лъскави жени като редовно посещаваше тузарски заведения в страната. Да почива в мир!

Трагедия: Внезапно почина бившият любим на Преслава - Жоро Бирмата! (пълни подробности)