април 27, 2024

Три за щастие! Меган Маркъл чака ново бебе? (Eто защо не пътува с Хари в Англия)

Меган Маркъл е отново бременна... май

https://kliuki.net/liubopitno/tri-za-shtastie-megan-markal-chaka-novo-bebe-eto-zashto-ne-patuva-s-hari-v-angliya/219388 Kliuki.net
Три за щастие! Меган Маркъл чака ново бебе? (Eто защо не пътува с Хари в Англия)

 

Актрисата Меган Маркъл може би очаква третото си дете. С тази новина спекулира пресата отвъд океана, след като херцогинята на Съсекс се появи на събитие с видимо широка рокля. Съпругата на принц Хари избягва пътувания на големи разстояния, не приема прекалено много публични ангажименти и напоследък рязко е променила гардероба си. Нищо чудно, че слуховете за предстоящо трето дете циркулират все по-често в публичното пространство.

Хари се появи с Меган на форум, на който тя беше поканена да говори, в подкрепа на еко защитни каузи. Меган обаче привлече вниманието с леко подаващия се корем под широката й рокля. Предвид факта, че актрисата се занимава с активен спорт и полага огромни усилия, за да е в перфектна форма, очевидно става въпрос за ново бебе.

Изненада предизвика и нейното решение да остане с децата в САЩ, докато Хари замина за Англия, за да подкрепи баща си. Принцът едва прекара 24 часа в кралството и отново се върна в Америка. При нормални обстоятелства той вероятно би останал повече време при близките си, но според някои именно съмненията за трета бременност на Меган са в основата на бързото му отпътуване.

Говори се също така, че херцогинята е подновила разговорите си с Кейт по телефона. "Да, двете се чуват, но трудно може да се каже, че в разговорите им има близост. Меган се обади на Катрин с надежда да я подкрепи след преживяната операция и новините за свекъра им. Катрин прие маслинената клонка, но трудно може да се каже, че й е простила. Но полага усилия заради децата им", коментират приятели на принцесата на Уелс. А мнозина се чудят дали третото бебе няма да се окаже мостът на помирение между Съсекс и останалите членове на семейството.

Що се отнася до Меган, тя изглежда е в началото на последната си бременност. А тревогите на Хари за нея изглеждат основателни, особено ако догадките се окажат реалност.