October 05, 2024

Тв легендата Миглена Ангелова: Няма да вляза в политиката, защото жените там погрозняват

Изобщо не се интересува от коментарите по неин адрес заради участието й в клипа на Галена

https://kliuki.net/liubopitno/tv-legendata-miglena-angelova-nyama-da-vlyaza-v-politikata-zashtoto-zhenite-tam-pogroznyavat/226315 Kliuki.net
Тв легендата Миглена Ангелова: Няма да вляза в политиката, защото жените там погрозняват

 

Макар отдавна да не води предаване в национален ефир, Миглена Ангелова все още продължава да е в хорските усти. Печатните и интернет издания редовно я одумват. Пикантни публикации по неин адрес се появиха и покрай скорошното й участие в клип на Галена. Ангелова признава, че щом разбрала каква е идеята на клипа, веднага се съгласила да участва. Дори да били поискали логото на предаването й или пък да говорят с Галена в студиото, щяла да приеме.

 

Единствената претенция, която проявила, била да не започват твърде рано снимките, а да отиде на терен в 9 ч. Изобщо не се впечатлява от негативните коментари по повод участието й в клипа. Живее така, както на нея й е интересно; прави това, което й харесва; говори това, което мисли и ходи там, където сама пожелае. Ако нещо не й допада го казва директно. В случай, че някой не се съобразява, спазва дистанция с въпросната личност.

Не служа попфолк, а съвременни френски песни, италианска музика, американска от 20,30 и 40-те години на миналия век. В автомобила си има няколко плейлисти, които върти.

 

Категорична е, че когато в една двойка някой от двамата започне да мисли за раздяла, проблемът е и в двамата – 50 на 50. Обикновено тя е била тази, която си е тръгвала, но след дълги разговори и предупреждения. Навсякъде у нас се наблюдава силно инфантилно поведение – като се започне от парламента и се стигне до кварталния магазин.

Иска й се лятото й да е почивно, но за съжаление ще е работно.

 

Сред най-актуалните й занимания, са журналистика, психология и дигитални медии. Често й се налага да пътува и в чужбина, но през лятото работи предимно у нас. Ютюб каналът й „Искрено и лично“ се развива добре, а и предстоят доста интересни неща. Новата й платформа, в която става дума за това да заявиш в електронен вариант желанието си за начина, по който искаш да бъдеш погребан, също е факт. Вълнува се и от други проекти.

 

Наясно е, че към днешна дата е невъзможно предаването й да се върне на екран, тъй като телевизията отдавна се е отказала от основните си функции – информационна, възпитателна и от това да създава модели за коректни дискусии. Днес на малкия екран се пее, скача, танцува и готви.

 

Сега няма и журналисти, които изразяват свои новини. Преди години имали източници и всяка информация се проверявала по три пъти… Признава, че й е жал за колегите й журналисти в телевизията, защото помни как се работело преди и вижда как са принудени да работят сега.

Въпреки симпатиите си към „Възраждане“ е категорична, че за нищо на света не иска да погрознява, както погрознява всяка жена, влязла в политиката.

 

След 7-годишна връзка с Кузман Примджанов, миналата есен се разделили мирно и тихо, по нейно желание. Твърди, че няма да се омъжва никога повече. Няма нов мъж в живота й, но има прекрасна компания – тя самата. Щастлива е, че може сама да програмира целия си ден, че няма с кого да се съобразява и че не проверява какво е настроението на другия и не живее чужд живот.

 

Твърди, че помага за 5-мата си внуци, но бърза да уточни, че не е типичната баба. Припомня, че с общо четирите си деца има само два месеца в майчинство. Радва се, че е родена във време, в което жените могат да правят това, което искат, а не това, което обществото или изживяващ се като Господ велик съпруг е повелил.

 

Твърди, че винаги е разчитала за пари само и единствено на себе си и никога не се е подвеждала да не може да си осигури това, което иска. Дори не може да си представи как стои и чака съпругът й да й даде джобни… Открито съчувства на жените, поставили се в положение на финансова зависимост и дори го намира за изключително тъжно.

 

Новият й джип си има име – кръстила го Леси. Купен е на лизинг и ще го изплаща 5 години като месечните й вноски са под 1000 лева. Оскъпяването не е голямо, дамски автомобил е, хибрид, гори 4-5 л./100 км. и наистина й е удобен.

 

Признава, че не може да спазва диета, но пък гледа да е в добро настроение, което е свързано с удоволствието от себе си. Кортизолът е изключително важен – от него идва силното погрозняване и е причината никога да не влезе в политиката, където нивата на този хормон са високи. Грижи се за лицето си със специални ленти, прави йога.

 

Категорично отхвърля възможността да си постави ботокс или филъри, защото изпитва ужас от такива неща. Имала е добри преподаватели по анатомия и биология, които са я научили на много неща в часовете и това я е спасявало многократно.

Източник: Уикенд