март 28, 2024

Учителка по Химия побърка нета! Всички са влюбени (ВИДЕО)

https://kliuki.net/liubopitno/uchitelka-po-himiya-pobarka-neta-vsichki-sa-vlyubeni-video/143239 Kliuki.net
Учителка по Химия побърка нета! Всички са влюбени (ВИДЕО)

Учителка по Химия влудява учениците си от пловдивското школо „Паисий Хилендарски“

[caption id="attachment_66817" align="alignleft" width="300"]Учителка по Химия Учителка по Химия тресе хормоните на учениците[/caption]

Учителка по Химия се превърна в истински хит не само сред учениците от Пловдив, но и в цялата страна.

Преподавателката от училище „Паисий Хилендарски“ е блян и мечта за хормоните на всеки тийнейджър, а момчетата от класа й в Града под тепетата са решили да й посветят клипче, озаглавено „Най-яката даскалка по Химия!“.

Как е името на хубавата учителка по Химия, не става ясно, но личи, че учениците силно й симпатизират. Във видеото, което са заснели с нея, на музикален фон звучат парчета като „Pretty Woman”, „Good Day, Sunshine” и „Ain't No Sunshine“, писа struma.bg.

[caption id="attachment_66818" align="alignright" width="300"]Учителка по Химия Ето това е учителка по Химия - всички я слушат в захлас[/caption]

Клипчето започва по коридорите на пловдивското школо, където нежно и бавно пристъпва стройната и красива учителка по Химия.

Минавайки покрай учениците в ефирната си къса рокличка, те я гледат в захлас, а когато влиза в класната стая, всички стават и запяват: „Good Day, Sunshine”.

„О, не! Какви са тези глупости“, възмущава се пловдивската учителка по Химия, когато един от учениците изписва на дъската „Обичам те“, редом до Менделеевата таблица.

Тъкмо преди да им даде контролно, звънецът бие и часът свършва. Клипчето завършва с музикалния фон „Ain't No Sunshine“, докато на забавен каданс горещата учителка по Химия си тръгва.