април 24, 2024

Ужас! Земята е във владение на рептилите, които ни използват за храна

Паразитните същества гледат на планетата ни като на ферма

https://kliuki.net/liubopitno/uzhas-zemyata-e-vav-vladenie-na-reptilite-koito-ni-izpolzvat-za-hrana/204822 Kliuki.net
Ужас! Земята е във владение на рептилите, които ни използват за храна

През 1958 г. американецът Робърт Алън Монро (1915 г. – 1995 г.), тогава на 43 години, преживява поредица от странни събития, които го карат да напусне тялото си.

 

До онзи момент, той е изключително рационално мислещ човек, който вярва в науката и бизнеса. Това обаче е само началото. След като тези явления започнали често да се повтарят, той посещава няколко психолози. Всички те обаче са категорични, че е напълно здрав.

 

Ужас! Земята е във владение на рептилите, които ни използват за храна

През следващите 30 години, Монро внимателно изучава всички тези преживявания извън тялото, създавайки система, която хармонизира лявото и дясното полукълбо на мозъка.

Американското правителство следи отблизо пионерските му открития и през 1978 г. от ЦРУ се свързват с него, с поканата да се присъедини към строго секретен военен проект.

 

Поради факта, че участниците в експеримента, трябва да отворят „портали към други измерения“, тази работа бива наречена „Open Gates“ („Отворени портали“).

Разсекретени файлове по програмата сочат, че чрез тази програма се променя съзнанието на човека, което бива изместено извън физическата сфера, за да избегне пространственото и времевото ограничение.

 

В крайна сметка изследователите установяват, че живеем в холографска Вселена, а будният живот е проектирана електромагнитна Матрица. Мънро разкрива, че участниците в експеримента често се сблъскват с междуизмерни същества, най-разпространените сред които са влечугоподобни хуманоиди, приличащи на алигатори заради зъбите и крокодилските им муцуни.

 

По-късно става ясно, че тези гнусни гущероподобни същества не само държат човечеството под контрол, а и го поробват от хилядолетия. Те са видими само за хората, виждащи извън ограничения ни спектър от видима светлина и съществуват в 4-то измерение. Това, което ги храни, е духовната ни жизнена сила. От съществено значение за оцеляването им е отрицателната и ниска вибрационна енергия.

 

Въпросните паразитни индивиди гледат на планетата ни като на огромна ферма, в която се събират човешки страх, безпокойство, гняв, депресия, омраза… - все неща, с които се хранят. Интелектът им по всяка вероятност надвишава нашият или пък най-малко е равен. Тази раса е неуловима и се смята за върховен владетел на човечеството.

 

Ето защо Монро често предупреждава хората за съществуването на зловещи енергийни хищници около нас до края на дните си.

Източник: blitz.bg