април 27, 2024

Валери се уреди с роля благодарение на връзките на изгората си Мария Бакалова

Ако успее да изиграе добре картите си, може да получи оферти и за други изяви пред камера

https://kliuki.net/liubopitno/valeri-se-uredi-s-rolya-blagodarenie-na-vrazkite-na-izgorata-si-mariya-bakalova/220155 Kliuki.net
Валери се уреди с роля благодарение на връзките на изгората си Мария Бакалова

В актьорските среди не е необичайно професията да се предава по полов път, но обикновено това се случва на жени, които успяват да пробият в киното покрай връзките си с популярни актьори. В този случай обаче е обратното – покрай любовта си с нея, Валери Григоров се кани да става актьор и дори вече си е уредил роля в сериала „Съни бийч“ на bTV.

 

Той влезе в ролята на спасител в актуалния трети сезон на сериала, снимките за който бяха заснети миналото лято, след като навсякъде се бе разчуло, че има връзка с единствената нашенка, номинирана за „Оскар“.

 

Влюбената Бакалова започна да води каскадьора по бляскави събития на киногилдията не само у нас, а и зад граница, в това число и в Холивуд, и той бързо натрупа връзки в тези среди. Ако не за Холивуд, контактите му се оказаха достатъчни поне у нас и получи актьорски ангажимент.

 

За момента ролята му в сериала не е голяма, но ако успее да си изиграе добре картите, по всяка вероятност ще бъде последвана и от други изяви пред камера. Валери не криеше, че има апетит към актьорската професия още преди да се разчуе за връзката му с Бакалова. Малко преди да се запознае с нея, синът на Мария Гроздева влезе в шоуто на Нова тв „Игри на волята“, благодарение на което се сдоби с голяма популярност. Тогава бе студент по право, но открито признаваше, че киното му е по-интересно. Към онзи момент вече се изявяваше като каскадьор, но само година, след като се залюби с популярната актриса, вече се сдоби и с роля в популярен сериал.

 

Както е известно, Валери участва и в шоуто на bTV „Денсинг старс“. Така големите проекти, в които е ангажиран само в рамките на година и половина, стават три. Разбира се на каскадьора няма да му е никак лесно да достигне популярността и успеха на любимата си, която се готви за актьорската си кариера още от дете, но и той има всички шансове да блесне поне колкото блестят колегите му в танцовото шоу Виктор Стоянов и папи Ханс – тоест да е звезда на България.

Източник: Уикенд