април 27, 2024

Валери Йорданов гушна трета рожба

На сцената обаче нещата не вървят по мед и масло

https://kliuki.net/liubopitno/valeri-yordanov-gushna-treta-rozhba/211753 Kliuki.net
Валери Йорданов гушна трета рожба

49-годишният актьор Валери Йорданов гушна третата си рожба. След двете дъщери от бившата му съпруга Жени, той се радва на новороден син, плод на любовта му с младата лекарка Неделина Куртелова. Детето, което се е появило на бял свят преди броени дни носи името Йордан.

 

Около личния живот на Йорданов никога не се е вдигало много шум, затова вестта за бебето е изненадваща за всички негови близки и приятели. Разликата във възрастта между Валери и изгората му е 13 години. 36-годишната Куртелова е пулмолог. Прави впечатление по време на пандемията с работата си на първа линия в борбата с коронавируса, а приносът й е отчетен в проекта „40 до 40“ на Дарик радио.

 

Йорданов очевидно също е останал впечатлен от младата лекарка. Той е започнал връзката си с нея след развода си преди 3 години. Той се раздели със съпругата си Жени след 13-годишен брак. Въпреки тежките съдебни битки, попечителството на двете му дъщери Йована и Яна бе поверено на бившата му съпруга, но тя никога не му е забранявала да се среща с децата.

 

Валери Йорданов гушна трета рожба

 

Така и не става ясно каква е причината, довела до развода им. По всичко личи обаче, че новата му връзка е подействала отлично не само в личен, а и в професионален план. Откакто е с Куртелова, той успя да издаде първата си книга-сборник с разкази „Гризачи“, пусна хитовия си филм по кината „Шекспир като улично куче“, който взе 6 награди и се снима в още три други ленти.

 

Валери Йорданов гушна трета рожба - Снимка 2

 

И хубавите новини свършват дотук, защото нещата на сцената далеч не вървят толкоз гладко за Йорданов. Заради скандалите около Морфов в Народния театър, остро демонстрираната близост с него и подкрепа, актьорът се изпокара с много от колегите си, но въпреки това продължава да играе там.

Източник: Уикенд