април 30, 2024

Ваня Григорова живее с умен журналист

Именно той я навил да се бори за кметското място в столицата

https://kliuki.net/liubopitno/vanya-grigorova-zhivee-s-umen-zhurnalist-3/212129 Kliuki.net
Ваня Григорова живее с умен журналист

Кандидат-кметицата за на София Ваня Григорова е от хората, които не обичат да говорят за личния си живот и не показва мъжа до себе си.

 

Факт е обаче, че от няколко години тя живее на семейни начала с популярния журналист Калин Първанов. И за двамата това е втори брак, имат и деца от предишните си връзки. Тук е моментът да направим уточнението, че двойката се залюбва, след като са се разделили с бившите си партньори.

 

Именно журналистът Калин Първанов, с когото Григорова дели един покрив близо 3 години, е основният й агитатор тя да участва в кметската надпревара за столицата. Той силно вярва в качествата на любимата си и я убедил да се впусне в политическата битка, докато Григорова не била съвсем убедена.

Ваня Григорова живее с умен журналист

Първанов е бивш зам.-главен редактор на несъществуващото днес списание „Тема“, а след това работи в политическия журнал „A-specto“ на Калина Андролова до закриването му. Към днешна дата той е главен редактор на легендарното списание „Лов и риболов“. В свободното си време, както се подразбира ходи на риба и чете книги.

Ваня Григорова живее с умен журналист - Снимка 2

Любовта му към природата е едно от нещата, които Ваня Григорова силно цени. Тя смята, че човек си почива истински само когато е далеч от хората – в планината или на морето.

За момента двойката не мислят за брак, твърдят хора от близкото им обкръжение.

 

Ваня Григорова живее с умен журналист - Снимка 3

 

Ако обаче Григорова все пак бъде избрана за кмет на столицата, може и да минат под венчило, за да има тя имидж на семейна жена. Дъщеря й Габриела, която е от предишния й брак, учи в Италия със субсидия за отличен успех.

Източник: Уикенд, crimesbg.com