май 01, 2024

Ваня Щерева се втали с тенис

Полага неистови усилия да е в топ форма

https://kliuki.net/liubopitno/vanya-shtereva-se-vtali-s-tenis/213086 Kliuki.net
Ваня Щерева се втали с тенис

При все, че Ваня Щерева е вече на 53, не може да не се отбележи, че напоследък изглежда по-добре от всякога. Видно е, че е успяла да се справи и с проблемите с наднорменото тегло. Тези дни тя показа в профила си в социалната мрежа как играе тенис на корт с типичната оскъдна бяла поличка и черна тениска. Оформила е и доста стройни крака.

 

Точно сега, когато е в топ форма, последното нещо, за което си мечтае е да стане баба, но може да й се наложи в най-скоро време, предвид че дъщеря й Мила Роберт вече мисли за бебе. Тя твърди, че ако не свърши тази работа сега, когато е на 27, може и никога да не се почувства готова.

 

Самата тя не е била планирано бебе, но пък впоследствие донесла щастие на родителите си. Въпреки това се определя като доста по-разумна в сравнение с майка си и не започва романтична връзка, ако не е убедена, че ще прерасне в нещо сериозно.

 

Ваня Щерева се втали с тенис

И макар вече прехвърлила 50-те, Ваня все точи лиги по млади лъвчета. Вероятно това е и причината, поради която полага неистови усилия да е в топ форма. Освен това е и редовен посетител на клиника по естетична медицина, където си слага ботокс и филъри. Твърди, че е много доволна, защото нейният доктор е направил чудеса с лицето й.

 

Припомняме, че неотдавна тя се изтипоса в мрежата само по дантелено боди, жартиери и розови токчета. От близкото й обкръжение издават, че не се е отказала от любовта след раздялата й с неизвестния футболист Борислав и продължава да търси мъжко внимание с пълна пара. Надеждата й е, че ще открие младеж, който да се конкурира по физика с бившия й.

Източник: Уикенд