September 19, 2024

Васил Петров влезе по спешност за операция

Българският Франк Синатра ще е със специален ботуш

https://kliuki.net/liubopitno/vasil-petrov-vleze-po-speshnost-za-operaciya/228329 Kliuki.net
Васил Петров влезе по спешност за операция

Наложи се българският Франк Синатра Васил Петров да легне под ножа в едно от столичните лечебни заведения заради контузия в областта на крака.

 

Той споделя, че подготовката за турнето му „The best of: 30 години в музиката“ вървяла чудесно, написал аранжиментите на три нови песни, а почти всеки ден правел и кратки разходки в планината – до момента, в който не стъпил накриво в Банско.

Тогава станало ясно, че при инцидента си е счупил малкия пищял на глезена и се налага хирургична интервенция. Той не пропусна да благодари на ръководството на МБАЛ-Благоевград и тамошните медици, които му оказали нужната първа помощ. Решили обаче, че ще е по-добре операцията да бъде извършена в София и така станал пациент на д-р Илиев и екипа му в болница „Св. Анна“.

 

Петров споделя, че ще бъде изписан от лечебното заведение малко преди началото на турнето му.

60-годишният изпълнител ще реализира мащабната си национална обиколка с врачанската симфония, с диригент Христо Павлов и със специален гост – цигуларката Зорница Иларионова. По време на спектакъла, българският Франк Синатра ще носи специален ботуш заради операцията, а при нужда ще може да присяда на стол.

Източник: Уикенд