април 30, 2024

Възпламениха ли отново любовта си Саня Борисова и Ники Илиев?

Изглежда бившите съпрузи крият, че връзката им е пламнала отново

https://kliuki.net/liubopitno/vazplameniha-li-otnovo-lyubovta-si-sanya-borisova-i-niki-iliev/220581 Kliuki.net
Възпламениха ли отново любовта си Саня Борисова и Ники Илиев?

Изглежда бившите съпрузи, които бяха замразили отношенията си след развода – Ники Илиев и Саня Борисова, са на крачка да се съберат отново. Двойката работят заедно, а актрисата се е върнала в най-близкия приятелски кръг на актьора и режисьор. Съвсем скоро ще е премиерата на авторски филм, в който той също е ангажиран и не е изключено да се появят под ръка на червения килим.

 

От официалния им развод изминаха 4 години и 6, откакто спряха да делят общото им жилище. Въпреки това никой от двамата не се е похвалил публично с нова връзка. Периодично се появяват слухове за афери и на двамата, но никоя от тръпките им до момента не се е задълбочавала дотам, че да я обявят в публичното пространство.

 

Същевременно не може да се каже, че страдат от липса на внимание от страна на противоположния пол. Именно поради тази причина тишината в личния им живот се счита за сигурен знак, че не всичко помежду им е угаснало и може би все още има шансове любовта им да се разпали отново. А може би това вече се е случило?

Саня Борисова и Ники Илиев, които преди цели 16 години се залюбиха на снимачната площадка на някогашния сериал „Забранена любов“, май са възстановили връзката си покрай друг проект – филмът „Никога не е просто секс“, който е режисьорски дебют на актрисата. В него я е поканила бившия си мъж, предлагайки му една от ролите в продукцията. От актьорския състав на лентата личи, че той не само е изиграл въпросната роля, но и е ударил солидно рамо за осъществяването на целия проект. 

 

В него са ангажирани огромна част от звездите, с които самият Ники работи. Човек би казал, че сам ги е подбирал, канил и убеждавал да приемат ролите. Работата е толкова много, че едва ли някой мъж би я свършил за бивша съпруга. Такова нещо обикновено се прави за човек, на когото държиш и с когото искаш да бъдеш, а не за такъв, с когото предпочиташ да нямаш нищо общо, коментират в бранша.

 

В центъра на филма са четири приятелки. Ролята на едната от тях се изпълнява от Елена Петрова, която участва в огромна част от спектаклите на бившия свекър на Саня – режисьорът Бойко Илиев, включително в „Осъдени души”, където играе и самият Ники. Другата звезда в продукцията е младата Елеонора Иванова – откритие на Ники Илиев в сериала „Братя, който той режисира.

 

Ангажирани са и актьори, с които е работил в „Скъпи наследници” – Иво Аръков, Веселин Калановски и Рая Пеева, която взима образа на третата приятелка; четвъртата Саня е запазила за самата себе си. В лентата се включва и най-близкият колега и съдружник на Илиев в последните години – Башар Рахал, с когото пишат сценария и продуцират двете части на хитовия съпруг в проекта на Саня идва на фона на 4 години, в които тя беше очевидно отхвърлена и от него, и от хората, с които работи.

 

Въпреки че актрисата твърдеше, че след развода отношенията им са още по-добри, отколкото докато бяха женени, начинът, по който тя живееше, издаваше друго. Докато бяха женени, Саня имаше куп роли в театралните спектакли на свекъра си и във филмите на мъжа си. След развода театралният режисьор веднага я замени, Ники не я покани в нито един от проектите, по които работеше, и тя на практика остана без работа, без дом в София, където да живее, без приятели и без хора, на които да разчита. Спаси я столичният театър „Възраждане”, където я взеха, вероятно от милост.

Внезапният възроден интерес към Саня на целия приятелски кръг на бившия й съпруг е знак, че отношенията между двамата все повече се затоплят и най-вероятно вече не са само приятелски.

 

Колкото до новия филм, актрисата твърди, че е работила по него в последните две години. Планира се да бъде пуснат по кината от 10 май.

Източник: Уикенд