април 20, 2024

Вдовицата на Шарлопов заприлича на плеймейтка

https://kliuki.net/liubopitno/vdovicata-na-sharlopov-zaprilicha-na-pleymeytka/166360 Kliuki.net
Вдовицата на Шарлопов заприлича на плеймейтка

Няма и помен от предишната Бояна

Прави впечатление, че в последно време вдовицата на покойния хотелиер Стефан Шарлопов – Бояна Шарлопова, изкарва все повече време при пластичния си хирург или в козметични студия.

Тя се е променила до такава степен, че вече не може да бъде различена от дъщерите си.

Все по-често качва разголени снимки в профилите си в социалните мрежи – я по изрязан бански, я с дълбоко деколте.

В края на годината вдовицата на Шарлопов ще навърши 46 години, но в никакъв случай не можете да й ги дадете.

Вдовицата на Шарлопов заприлича на плеймейтка

Припомняме, че наследницата на милионите на хотелиера е майка на четири деца. Двете й дъщери вече са пълнолетни, а близнаците й Илия и Георги все още са в основното училище.

Бояна Шарлопова винаги е била красива, но след неговата кончина се разкраси още повече. Не само стегна тялото си с тренировки и отслабна още повече, а опъна кожата си и напомпа устни. За съжаление обаче вече е напът да заприлича на клонинг и все повече клони към тунингованите плеймейтки.

Приживе хотелиерът Шарлопов постоянно обясняваше колко задружно е семейството му и как в него цари разбирателство. Запознати обаче разкриват, че най-голямата му дъщеря Ева и вдовицата му Бояна не питаят топли чувства една към друга. Въпреки това двете непрестанно демонстрират близост в социалните мрежи.

Едва ли има някой, който да не е наясно с факта, че от доста време насам Бояна върти любов с бодигарда си. При все, че мнозина смятаха, че това ще е временна забежка, връзката им се оказа по-дълга от очакваната. Двамата са щастливи, но по никакъв начин не афишират чувствата си. Бояна Шарлопова обаче продължава да твърди, че нито би се омъжила за друг мъж, нито би родила повече деца.

Източник: Уикенд