април 27, 2024

„Вечерното шоу“ по БНТ сменя водещия за пореден път

Никой не можа да угоди на ръководството

https://kliuki.net/liubopitno/vechernoto-shou-po-bnt-smenya-vodeshtiya-za-poreden-pat/217109 Kliuki.net
„Вечерното шоу“ по БНТ сменя водещия за пореден път

При все, че БНТ често се излагат, човек рядко може да види излагация като тази с „Вечерното шоу“. Така и не се намери водещ на предаването, което ръководството на медията да одобрява и да се задържи по-дълго време. Преди няколко дни стана ясно, че предстои поредното уволнение – този път Жоро Любенов и отново гласят ново лице – пето поред само в рамките на 3 години и половина от съществуването на предаването.

 

След като БНТ обяви на официалната си страница, че Вечерното шоу ще има нов водещ и призова зрителите да отгатнат кой ще е той, всички се втурнаха на посоки, хвърляйки някои меко казано абсурдни предположения като Николаос Цитиридис, Слави Трифонов, Люба Пашова, Петър Стоянович и др. знайни и незнайни за широката публика имена.

 

Мнозина от зрителите обаче са на мнение, че няма кой да надмине актуалния водещ Георги Любенов. Въпреки това, очевидно в телевизията смятат, че има и по-добри варианти. Макар на този етап новото лице да остава в тайна, то вероятно ще бъде разкрито до дни.

 

На практика това означава, че шоуто ще има пети поред домакин от момента на създаването му през есента на 2020 г. до днешна дата. Припомняме, че то стартира с Димитър Павлов, след което в стола му седна Ники Станоев, последван от Орлин Павлов, а през миналия септември – и от Жоро Любенов.

 

Поради факта, че той води предаване и през уикенда („Денят започва с Георги Любенов“), се наложи да преместят „Събота вечер“ в четвъртък вечер. Името на предаването вече е „,Вечерното шоу“, очевидно за да може да бъде местено където и когато реши ръководството на медията, без стресови моменти и коментари. Зрителите тъкмо свикнаха да гледат Любенов в четвъртък, и ето, че отново предстои смяна.

 

За момента не е ясно кой ще е новият домакин на предаването, сменящо по-често водещите, отколкото плеймейтките сменят мъжете си. Един от слуховете носи, че този път на стола ще седне жена. На този етап се спрягат имената на Деляна Маринова – Джуджи и на вечната търсачка на слава – Андреа Банда Банда.

 

Не е изключен и вариантът Жоро Любенов да остане във „Вечерното шоу“, но да му бъде прилепена и колежка, с която да си партнират в ефир. Макар тази форма да не е особено популярна у нас, БНТ може да се окаже пионер в нововъведението.

Източник: Уикенд