September 16, 2024

Венета Райкова отдъхва в компанията на млад любовник (ФОТО)

Отдавна се ръководи от разположението на планетите, които следи с повишено внимание

https://kliuki.net/liubopitno/veneta-raykova-otdahva-v-kompaniyata-na-mlad-lyubovnik-foto/228707 Kliuki.net
Венета Райкова отдъхва в компанията на млад любовник (ФОТО)

По-наблюдателни летовници забелязаха, че писателката и тв водеща Венета Райкова е на море в компанията на нов любовник. Макар да крие лицето му, тя все пак се престраши да покаже малка част от него. На публикувания от нея фотос в социалните мрежи, двамата са се отдали на романтичен обяд, а господинът е пременен в бяла тениска. Напоследък блондинката говори все по-рядко за личния си живот, но е категорична, че не й липсва внимание от страна на силния пол.

 

След като преживя труден период през последните 2 години към днешна дата Райкова се чувства като преродена и е готова да посрещне по-щастливи и спокойни дни. Припомняме, че тя премина през операция на коляното, придружена от силни болки, но се надява, че е оставила зад гърба си житейските изпитания.

След раздялата й с бившия й съпруг Тихомир, Венета не се е показвала официално с друг. Иначе признава, че си пада по по-млади от нея мъже и след развода е била влюбена в зодия Водолей, но и с него не се получили нещата. Твърди, че отдавна вече не вярва в любовта и използва мъжете само за забавление. Така и не става ясно как се чувства настоящият й любовник от всички тези разкрития, тъй като тя не споделя подробности за него.

 

Казва само, че за момента не иска да се обвързва сериозно, но времето щяло да покаже дали нещата помежду им ще потръгнат.

За сметка на това признава: „За блясъка в очите ми и щастливото излъчване допринасят положителните емоции и вътрешния мир, който постигнах, качествената храна, сън и разбира се отличен секс без компромиси с красиви вдъхновители, от които се зареждам с много енергия“.

 

Дори и след развода, Венета и Тишо успяха да запазят близостта си. След 13-годишен брак и разумен развод, двамата успяха да запазят добрия тон помежду си. Райкова многократно е подчертавала, че между тях не е имало трети човек и за щастие успели да съхранят приятелството си и синът им Патрик не усетил негативното влияние от раздялата им.

 

Тъй като силно вярва в астрологията, Венета често дискутира тази тема. Писателката отдавна следи с повишено внимание разположението на планетите и винаги е под стрес, когато някоя от тях започне ретроградно движение. Тъй като към момента Меркурий е ретрограден, е изоставила всички сериозни занимания, за да избегне гафове. Това е и причината, поради която се е отдала на почивка и романтика.

 

Доскоро тя посещава онлайн лекциите на най-добрия руски психолог и е категорична, че ако човек има желание, намира и време. Решила е да последва примера на Миглена Ангелова, която също се дипломира в специалност „Психология“. Авторката на бестселъри иска да помага на хората и се е заканила да работи с клиенти, ако приключи успешно обучението си.

Източник: Уикенд