май 03, 2024

Венета Райкова пак се подложи на регресия

По време на сеанса, астрологът й казал, че в предишен живот е губила дете

https://kliuki.net/liubopitno/veneta-raykova-pak-se-podlozhi-na-regresiya/214908 Kliuki.net
Венета Райкова пак се подложи на регресия

След третата си регресия, Венета Райкова все още е под влияние на емоциите. Тя споделя, че за пореден път се е видяла с астролога и духовен учител Гал Сасон, с когото са приятели от години. Всеки път, щом дойде в България, Сасон обсъжда планетните влияния с блондинката.

 

При последната им среща, Венета решила да му се довери за хипноза и споделя, че усещането след това било завладяващо и я държало в продължение на дни.

Тя отбелязва, че според астролога предстоящата година ще е доста трудна и турбулентна. Отказва обаче да сподели повече подробности за третата си регресия. По всяка вероятност ги пази в тайна засега, за да ги разкрие повече, щом се освободи от емоциите.

 

Венета Райкова пак се подложи на регресия

По време на първата си хипноза тя видяла съвсем ясно смъртта си и коментира, че не могла да осъзнае какво се случва. Допълва, че било невероятно преживяване – видяла се като воин, когото намушкали в корема по време на битка и загинала. По време на сеанса, Гал Сасон й казал, че в предишен живот е губила дете и поради тази причина сега трепери над сина си.

 

Убедена е, че това, което сме преживели в предишни животи оказва огромно влияние на настоящия ни. По време на втората регресия пък научила кой е убиецът й от предишен живот. Събитията около насилствената й смърт се случили преди няколко века във Франция. Твърди, че човек, към когото изпитвала чувства в настоящия си живот, я е удушил в предишен. Вероятно визира човек, с когото е била във връзка след развода си и признава, че продължава да е в големи размисли.

 

Към днешна дата Райкова вече не вярва в любовта. По думите й след определена възраст хората спират да бъдат лековерни и стават по-прагматични, а не романтични. Иначе вярва не само в регресията и астрологията, а и в картите Таро. Наскоро самата тя пусна на пазара „Карти на Съдбата“, които се радват на огромен успех и първите два тиража били разпродадени за часове. Твърди, че е изпитала картите върху себе си и допълва, че са много мощни и точни.

 

След тежкия период, който Венета Райкова преживя през последната година и половина, сега се чувства като преродена и е в готовност да посрещне по-щастливи и спокойни дни. Надява се житейските изпитания да са останали зад гърба й, за да може да се наслади на подаръците, които съдбата й е подготвила.

Източник: Уикенд