май 07, 2024

Весела Драганова била шута на мъжа си, след като неколкократно го хващала в изневяра

Наела детектив, който доказал изневярата на Илиев с видеоматериал

https://kliuki.net/liubopitno/vesela-draganova-bila-shuta-na-mazha-si-sled-kato-nekolkokratno-go-hvashtala-v-iznevyara/222214 Kliuki.net
Весела Драганова била шута на мъжа си, след като неколкократно го хващала в изневяра

Лидерът на „Партия на българските жени“ Весела Драганова, винаги е била доста ексцентрична, дори и в личния си живот. Преди няколко години тя смая с признанието, че е срещнала съпруга си с обява, която пуснала в популярния през миналия век вестник „Куриер 5“.

 

В обявата тя се описала като романтична жена, обичаща поезията и животните, очакваща да срещне голямата любов.

На търсенето й се отзовал оперният певец Георги Илиев, който също си търсил булка с обяви по вестниците.

 

Само няколко месеца след срещата им на 13 май 2000 г., двамата се оженили. Тук е мястото да се отбележи, че до деня на сватбата им, двамата не били общували интимно. Но за съжаление романтичната им история не приключва с щастлив край, дори напротив. В края на 2006 г. отношението на оперния певец към нея се променило рязко.

 

Тогава Весела научила, че той има извънбрачна връзка, която продължавала повече от две години. Ексдепутатката от НДСВ простила, но малко след това Илиев завъдил нова любовница. Драганова установила, че съпругът й отново кръшка, след като наела частен детектив, който да следи всяка негова крачка. След като показал на Драганова видеоматериал, доказващ връзката на Илиев с друга жена, тя обидена подала молба за развод.

Източник: Уикенд