февруари 29, 2024

Вики от „Мастило“ скрои шапка на Петя Дикова

Категорично не се чувства виновна за неприятностите на Петя Дикова

https://kliuki.net/liubopitno/viki-ot-mastilo-skroi-shapka-na-petya-dikova/210234 Kliuki.net
Вики от „Мастило“ скрои шапка на Петя Дикова

Занемарила кариерата си през последните години заради раждането на двете си дъщери, Вики от „Мастило“ се готви да се върне на работа в Би Ти Ви в предаването „Преди обед“. Шушука се из телевизията, че ще я вземат да прави репортажи на мястото на Рая Пеева, която от тази есен не е вече част от екипа, защото се върна към истинското си призвание – театъра.

 

Самата Вики има подходящото за това образование – завършила е журналистика в СУ, има и диплома по право пак от там, така че най-вероятно ще може да се справи с работата поне толкова добре, колкото и предишните работили. Още повече, че тя сподели бъдещите си планове, когато опровергаваше нападките срещу двете си дъщери от последните дни.

 

Вики от „Мастило“ скрои шапка на Петя Дикова

 

Да припомним, че през юни тя, заедно с двете си момичета, гостуваха на Петя Дикова в предаването „Тази събота и неделя“, като свободното поведение на децата и пълната невъзможност на водещата и майката да овладеят ситуацията, възмути зрителите. Това доведе до отстраняването на Петя Дикова като водеща и преназначаването и за репортерка. Пред един от всекидневниците, певицата беше категорична, че момичетата не са виновни за промяната в длъжностите на Петя, а  тя самата държала да ги заведе в Би Ти Ви, защото е работила там и може да започне работа отново там.

Източник: Уикенд