април 28, 2024

Виктор Стоянов все още жали по бившата си

Иска да се съберат отново, но тя не желае

https://kliuki.net/liubopitno/viktor-stoyanov-vse-oshte-zhali-po-bivshata-si/217544 Kliuki.net
Виктор Стоянов все още жали по бившата си

Ергенът Виктор Стоянов призна по време на участието си в Черешката на тортата преди броени дни, че все още страда за бившата си изгора Мария Тарашманова. Той обаче не скри, че е злоупотребил с доверието й и затова бил зарязан. И макар да са разделени от няколко месеца, той все още не спира да мисли за нея. Пази всички подаръци от нея, а като най-ценен определя акварела „Красавицата и Звярът“

 

Стоянов и Мария бяха заедно близо година, след което пътищата им се разделиха. Запознати издават, че поведението на мускулестия мачо станало причина за разлъката им – той бил по-суетен от половинката си. Освен това не спирал да се заглежда по чуждо. Мария не успяла а преглътне фриволното му поведение и взела решение да сложи край на връзката им.

Да не пропускаме и факта, че Виктор Стоянов така и не се показа публично с приятелката си и дори не публикуваше снимки с нея в социалната мрежа, докато тя често му пишеше любовни обяснения. Раздялата им дошла малко след рождения му ден, тъй като така и не успели да преодолеят различията си.

 

За суетния Стоянов изявата под светлините на прожекторите е сбъдната мечта. Не му допада обаче фактът, че откакто го споходи славата, го снимат, без негово съгласие. Съветът му към феновете е по-добре да го попитат, никога няма да им откаже, отколкото да го снимат отдалеч.

 

Мълвата носи, че мачото прекарал през леглото си няколко от участничките от първия сезон на Ергенът, сред които и Благовеста Бонбонова. Виктор споделя, че заради начина, по който изглежда, мнозина го мислят за лош, надут и груб човек, но той изобщо не бил такъв.

 

И макар интересът на нежния пол към него винаги да е бил доста сериозен, той е категоричен, че търси жена с характер и не иска мекотело до себе си. Иска жената до него да знае какво иска и да отстоява мнението си. И макар Мария да била точно такава, той злоупотребил с търпението й и сега си понася последствията.

Източник: Уикенд