април 18, 2024

Виктория все пак успя да изнуди Явор и след „Един за друг“ подписаха

Подписаха официално, но сватбата ще е в разгара на лятото

https://kliuki.net/liubopitno/viktoriya-vse-pak-uspya-da-iznudi-yavor-i-sled-edin-za-drug-podpisaha/203697 Kliuki.net
Виктория все пак успя да изнуди Явор и след „Един за друг“ подписаха

Едва дочакали финала на „Един за друг“, победителите Виктория Кузманова и Явор Зейн, хукнаха да се женят.

 

Макар двамата да живеят заедно вече 10 години и да отглеждат дете, те се престрашиха да се венчаят едва сега. В интервю пред Гала двойката споделиха, че пищната сватба ще е през август.

 

Виктория все пак успя да изнуди Явор и след „Един за друг“ подписаха

Припомняме, че двамата признаха още с влизането си в риалитито, че са били разделени, тъй като Явор не искал повече деца след Карина. Събрали се месец преди снимките. Явор, който през цялото време повтаряше, че за него победата е много важна, сега обърна палачинката и твърди, че не влезли да победят, а заради тръпката.

 

Макар на финала да отмъкнаха победата от Димана и Христо, младоженците многократно бяха пред отпадане. Не само, че участието им не започна обещаващо, а и до средата на сезона все бяха на дъното. Това е и една от причините, поради които голяма част от зрителите на риалитито недоволстваха, че именно те излязоха като победители от него. Зрителите са категорични, че играта не е била честна и много от тях наддадоха вой, че Виктория и Явор са НЕЗАСЛУЖИЛИ победители, тъй като участието им било твърде неубедително. Те са категорични, че Димана и Христо са били най-добрите и именно те трябваше да излязат от там като победители. Освен това финалната игра на риалитито по никакъв начин не доказва дали двама души са един за друг, недоволстват те.

Според мнозина, Виктория и Явор трябваше поне да разделят наградата си с Димана и Христо, за да бъде играта честна.

 

Двамата се запознават в социалните мрежи преди десетилетие, тя е адреналинка в шоуто на Нова тв „Господари на ефира“. И до днес Явор твърди, че тя е най-красивата адреналинка, която е танцувала някога в предаването. Отначало той й пише, а тя не му обръща внимание, тъй като е във връзка с друг до един ден, в който се впечатлява от очите му. Започва да преглежда съобщенията му и забелязва, че е бил твърде настоятелен. В крайна сметка решава да отговори, а след известно време се и срещат. Първата им среща е в столичната зоологическа градина.

 

Пристигат с еднакви коли и еднакво облечени – с дънки, бели блузи и бели маратонки. Нещата помежду им обаче не се развиват бързо, тъй като заради приятеля си, Виктория дълго се колебае за отношенията си с Явор. И когато тя най-после взима решение да е с него, той тръгва за Камбоджа, за да участва в „Сървайвър“. Връщайки се обратно в България, заживява с Виктория, която упорито преследвал.

 

Година по-късно Виктория вече е бременна и се ражда дъщеря им Карина, която днес е на 7 години. Адреналинката дълго се надявала на брак, но предложението така и не идвало. Накрая де отказва от идеята да е булка, но започва настоятелно да иска второ дете. Явор първоначално се съгласява, но след това се отказва. Това е капката, която прелива чашата на търпението на Виктория и тя го напуска. Явор многократно правил опити да се съберат, но тя била категорична в решението си да е сама.

 

Малко преди финала на „Един за друг“, Явор предложи брак на Виктория в края на едно от изпитанията.

Източник: Уикенд