май 01, 2024

Вижте Цеци Красимирова с цървули като Цецо Цветанов (ХИТ СНИМКИ)

Не пропусна да отбележи, че е горда от това, че е родена в България

https://kliuki.net/liubopitno/vizhte-ceci-krasimirova-s-carvuli-kato-ceco-cvetanov-hit-snimki/208193 Kliuki.net
Вижте Цеци Красимирова с цървули като Цецо Цветанов (ХИТ СНИМКИ)

Не пропусна да отбележи, че е горда от това, че е родена на българска земя

Моделът Цеци Красимирова, която от години живее в изключително луксозен палат в испанския мегаполис Барселона, остава патриотка до мозъка на костите си, при това една от най-големите. А и никак не е изненадващо, че милее за българските традиции и обичаи, предвид всичко, случило й се в Амстердам с Косьо Самоковеца.

 

След завръщането й на родна земя, Красимирова се появи на място, на което никой не очакваше и съответно успя да изненада всички – на събора в Жеравна.

 

Вижте Цеци Красимирова с цървули като Цецо Цветанов (ХИТ СНИМКИ)

Свикналата с лъскавия живот и удобствата манекенка се премени в риза, венче за коса и цървули по подобие на бившия втори в ГЕРБ – Цветан Цветанов. Разбира се едва ли някой има съмнение, че тя изглежда доста по-добре от него, пременена в народна носия.

 

Красимирова твърди, че носията е най-скъпият подарък, който някой някога й е правил. Подарена й е от нейна приятелка, на чиято прабаба е била. Става въпрос за автентична фолклорна носия, извезана ръчно през далечната 1933 г. в село Обнова.

 

Вижте Цеци Красимирова с цървули като Цецо Цветанов (ХИТ СНИМКИ) - Снимка 2

И макар народната носия да не се връзва с татусите и ботокса на Цеци, можем само да кажем – има пари, угажда си. За разлика от мнозина, тя е горда, че е българка и не пропусна да го отбележи в статус в социалната мрежа. В подкрепа на думите си сподели редица снимки от фестивала.

Източник: lupa.bg