март 29, 2024

Вижте кой е „Естетичен стоматолог на годината“ за 2023г.

https://kliuki.net/liubopitno/vizhte-koy-e-estetichen-stomatolog-na-godinata-za-2023g-2/204238 Kliuki.net
Вижте кой е „Естетичен стоматолог на годината“ за 2023г.

Известният столичен зъболекар д-р Бялев беше отличен с приза „Естетичен стоматолог на годината“ в тазгодишното издание на наградите Lifestyle awards 2023г. Д-р Бялев е известен в светските среди с това, че е преобразил усмивките на редица родни звезди, сред които поп фолк певицата Анелия и моделката Джулиана Гани.

 

Вижте кой е „Естетичен стоматолог на годината“ за 2023г.

Церемонията по награждаването за поредна година събра известни личности с принос и заслуги в сферата на бизнеса, образованието, култура, журналистика, естетична медицина и стоматология, застраховане, спорт, мода и много други.

 

„За мене беше чест да бъда част от събитието и да бъда удостоен с честта да получа приза “Естетичен стоматолог на годината“, коментира д-р Бялев при получаването на статуетката и не пропусна да подчертае, че за него най-голямата награда и признание за труда и усилията през годините си остават усмивките на неговите доволни пациенти. На бляскавата церемония д-р Бялев при наградата си от друг доказан специалист – проф. Мермерски.

 

За д-р Бялев и екипът на ръководената от него клиника Impression Dent в София това не е първата подобна награда. В края на 2021г клиниката получава приза „Дентална клиника на годината“.