март 19, 2024

Вижте порасналите наследници на Коцето и Надя (Малчуганите копия на певеца)

Коцето показа порасналите Мариана и Александър

https://kliuki.net/liubopitno/vizhte-porasnalite-naslednici-na-koceto-i-nadya-malchuganite-kopiya-na-peveca/199547 Kliuki.net
Вижте порасналите наследници на Коцето и Надя (Малчуганите копия на певеца)

Само допреди няколко години Коцето не се спираше с воаяжите из цялата страна, а вече е отговорен татко на две пораснали деца, които са му одрали кожата. Преди дни певецът пусна нова снимка с наследниците си, а всички са поразени колко бързо растат малките Мариана и Александър.

Децата на музиканта са най-голямата му гордост, а също и на съпругата му Надя. Заради семейството си Коцето взе да ограничава непрекъснатите купонджийски участия в страната и се позиционира основно в заведението си в София.

Преди седмица певецът реши да заведе фамилията на поредна ваканция и не пропусна да се щракне за спомен пред самолета. Междувременно всички са възхитени от порасналите младежи, които все повече заприличват на него.

Малката  Мариана изглежда вече истинска госпожица, а освен това от ден на ден все повече заприличва на баща си. А малкият Александър, който тази година беше първокласник, като баща му с гордост запечата най-важните моменти от първия му учебен ден.  Единствената, която изглежда непроменена е съпругата му Надя. Двамата се ожениха, още докато съпругата му беше ученичка, но и до ден днешен тя пази визията си перфектна.