април 28, 2024

Владо Карамазов: Все още търся диалог с Бога

За себе си казва, че е потенциален истерик

https://kliuki.net/liubopitno/vlado-karamazov-vse-oshte-tarsya-dialog-s-boga/208738 Kliuki.net
Владо Карамазов: Все още търся диалог с Бога

Готвейки се за избухването на „Дяволското гърло 2“, актьорът Владо Карамазов стопира всякакви изяви в публичното пространство. След като от Нова тв отложиха старта на втория сезон обаче, той рязко се дистанцира от медийната суета.

 

По време на снимките на „Дяволското гърло 1“ актьорът успя да стопи част от паласките си, но се вкара в тежка депресия покрай еднодневния престой в моргата, наложен от снимките по криминалето.

 

Към днешна дата се е отдръпнал дори от арт съсловието, тъй като според думите му се е превърнало някой да мрази другиго, без дори да го познава и всичко това е в резултат на пустото его и че всеки се мисли за по-важен и можещ от другия.

 

На мнозина се стори странно, че подкрепи директора на Народния театър в разразилия се скандал. Истината обаче е, че той е един от най-скъпо платените актьори в трупата и е разбираемо да вземе страната на директора Васил Василев.

 

Той се завърна тихомълком в щата на академиците като загърбил младежките лудории блуден син, убеден от Василев с цифри и обещания. Мълвата носи, че бившият водещ на „Сървайвър“ прибира по около 6 бона месечно от театъра.

 

Владо Карамазов: Все още търся диалог с Бога

Определя политиката като мътна и кървава, а властниците го отвращават с „всичките си глупости“. 

Разпуска в семейната им къща в „Илиянци“, където имат голям двор и два обширни гаража, приютили моторите му, крос тренажора, бягащата пътека и кучетата му. Всички във фамилията му, са вярващи, само той все още търси диалог с Бога.

 

Все така продължава да избягва темата за личния си живот, признавайки лаконично, че вече се е отказал от идеята да има наследник. Това, което премълчава е, че изпитва ужас от обвързване, а и никога не се е влюбвал до полуда. Никога не е коментирал слуховете за сексуалната му ориентация, нито пък ги е отрекъл.

 

В младежките си години се изявява като манекен, но напуска „този плитък занаят“, тъй като изпитва срам да дефилира. Твърди, че не му е дал нищо, освен някакви пози и физиономии, носещи му пари. Връщайки лентата назад признава, че ако в онзи момент бил оставал без работа, щял за замине за чужбина.

Източник: Уикенд