април 28, 2024

Време е за тунинг! И Сашка Васева разхожда нови зъби (След операцията певицата се връща към живота – Снимки)

Почти три години по-късно тя е твърдо решена да се справи с предизвикателствата

https://kliuki.net/liubopitno/vreme-e-za-tuning-i-sashka-vaseva-razhozhda-novi-zabi-sled-operaciyata-pevicata-se-vrashta-kam-zhivota-snimki/218806 Kliuki.net
Време е за тунинг! И Сашка Васева разхожда нови зъби (След операцията певицата се връща към живота – Снимки)

Срещата ѝ с докторите обаче вече продължава на друго ниво. След като преживя операция заради тумор в главата, Сашка Васева продължи възстановяването си у нас. В Германия образуванието бе отстранено и в крайна сметка стана известно, че заради него е изгубила прогресивно зрението си. Днес обаче контактът ѝ с лекари доведе до чисто нова усмивка. В синхрон с ултрамодерната смяна на зъбите, която практикуват родните знаменитости, и изпълнителката се похвали с нови придобивки в устата си.

В отговор на многобройните запитвания от фенове как върви животът ѝ след Германия изпълнителката обяви, че е жива и здрава и вече с чисто нова усмивка. Дали промяната се дължи на здравословен проблем, или пък на залитане по актуалния тунинг, историята мълчи. Предвид проблемите, с които се бореше певицата, все пак ѝ е ред за положителни промени и вероятно е решила да се погрижи и за външния си вид. Зрението ѝ се възстановява, макар и изключително бавно. В трудния момент ѝ помагат близките ѝ, като по време и на лечението феновете ѝ бяха непрестанно информирани как се развиват здравословните ѝ перипетии.

Източник: show.blitz.bg