юни 28, 2024

Всичко се връща! Застаряващата 43-годишна моделка Венета Харизанова изневеряваше на мъжа си с Боби Манекена, а сега той я напусна заради 27-годишната си руса лична асистентка

Серийната разбивачка на семейства се превърна във фригидна бабичка

https://kliuki.net/liubopitno/vsichko-se-vrashta-zastaryavashtata-43-godishna-modelka-veneta-harizanova-izneveryavashe-na-mazha-si-s-bobi-manekena-a-sega-toy-ya-napusna-zaradi-27-godishnata-si-rusa-lichna-asistentka-2/225643 Kliuki.net
Всичко се връща! Застаряващата 43-годишна моделка Венета Харизанова изневеряваше на мъжа си с Боби Манекена, а сега той я напусна заради 27-годишната си руса лична асистентка

Бог забавя, но не забравя! Серийната разбивачка на семейства Венета Харизанова се обзаведе с толкова големи и масивни рога, че може безпроблемно да ги ползва като антени за да хваща CNN и Ал Джазира с тях! Изневярата на мъжа й и предстоящия развод са истинско възмездие, т.к на млади години тя безогледно му кръшкаше с Боби Манекена и го правеше толкова публично, че на предприемача му идваше да потъне в земята от срам.

 

Венета не се трогваше, че любовникът й Боби живее на семейни начала с Маги Желязкова, която си изплака очите от мъка заради двамата прелюбодейци. Най-гнусен беше фактът, че бившата моделка едвам свързваше двата края преди да се бракува, а мъжът й я спаси от перспективата да се пенсионира като евтина компаньонка.

Сега обаче ролите са разменени, а Харизанова е на път да изхвърчи от луксозния си дом, където съвсем скоро може да влезе нова, млада и нежна стопанка! Шеметна блондинка на не повече от 27 години измести “старата пушка” от леглото на преуспяващия й съпруг – Емил Маринов, стана ясно миналата седмица. Дългокраката изкусителка работи в една от фирмите му.

 

Двамата изобщо не се трогват от факта, че законната съпруга на врачанския бизнесмен е подала молба за развод. Тъкмо напротив - те решили да отпразнуват свободата на Емо Елмаза, както е по-известен той в родния си край, със секс ваканция на живописния и безбожно скъп о-в “Санторини”. Там освен креватна гимнастика с новата си изгора, Маринов се отдал и на голямата си лятна страст - риболова.

Зимно време бизнесменът пък обожавал да се запилява по ловни хижи, а от поне две години с него неизменно била и новата му тръпка, която чинно чакала любимия й да се завърне с отстреляна плячка и искрено се радвала на ловните му трофеи, редят хора от обкръжението им. За капак мадамата била натурално свежа и цъфтяща, а до инжекциите с хиалурон прибягвала единствено от суета, което допълнително вдигало мъжкото самочувствие на Елмаза.

 

Същото не може да се каже за Венета Харизанова, на която годините все по-осезаемо й личат. Ако други от колежките й се разхубавяват с възрастта и стават по-женствени, екс моделката буквално се е спаружила, кожата й е сивкава и повехнала, погледът - изморен, а за капак сексапилът й е останал някъде през 2003 г. и от тогава не се е вясвал, одумват я завистници. На всичко отгоре в леглото Венета била същинско дърво и все по-често отблъсквала мераците на мъжа си. Залитанията й по йога и духовни практики изцедили последната капка живец от личността й, да не говорим, че била започнала да практикува интимно въздържание уж да съхрани енергията си.

 

Логично Емил Маринов отказал да търпи капризите на разглезената си жена, която освен да му харчи парите други занимания нямала. Да не говорим, че тя упорито се разсейвала да му роди дете, което допълнително удряло по мъжкото му его. Тъкмо напротив - младата му любовница на драго сърце се съгласила да му износи не едно, а няколко отрочета, а пред дружките си се хвалела, че двамата вече дори не се пазят.

 

Големият въпрос, който буни духовете в родния хайлайф е дали изобщо мадам Харизанова ще получи издръжка след развода. Тя влезе в този брак гола като пушка, а 10 години по-късно няма “ни дѐте, ни коте”, което да й гарантира достъп до авоарите на Емил Маринов. Като нищо баровецът ще й бие шута така, както я е взел и единствената “зестра” ще й останат марковите чанти и парцалки. “Дано поне след развода започне да прави секс, че иначе ще се реди на опашката за социални помощи като безработна”, злословят нейни конкурентки в лекия жанр, доволни, че надутата и превзета Венета си е получила заслуженото.

Източник: crimesbg.com