септември 28, 2023

Яна Маринова се пусна без грим (СНИМКА)

44-годишната актриса удиви аудиторията

https://kliuki.net/liubopitno/yana-marinova-se-pusna-bez-grim-snimka/207622 Kliuki.net
Яна Маринова се пусна без грим (СНИМКА)

Актрисата е решила да бъде естествена, за разлика от нейните колежки. Тя вярва, че суетата трябва да остане на заден план и да се радваме на малките неща в живота.

За нея няма нищо по-хубаво от това да се събудиш в „кутийка“ на морския бряг, Първото нещо, което ушите трябва да чуят, а очите да видят е море, слънце и небе. Толкова малко трябва на всеки, но някои искат толкова много само за себе си – разкрива звездата.

Преди години брюнетката не е била толкова естествена. Тя е имала силикон в гърдите. Все пак се старае да не прекалява. Остаряването не я плаши.

Наскоро видяхме Яна Маринова в ново  амплоа. Тя записа „Сексът и градът“ на аудиокнига на български език. Самата тя била голям фен на сериала и  за нея било чест. Споделя обаче, че книгата е много различна.

„Влязох в красивите обувки на Кари Брадшоу“- разказва Маринова. „Това е дисекция на живота в големия, суров град, където често се сблъскваме и със самотата и предизвикателството жените и мъжете алфа екземпляри да намерят пътя един към друг, за да създадат пълноценна връзка.”

Източник: hotnews.bg