September 16, 2024

Йовка от „Столичаните“ развява сланинки на плажа в Лозенец (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Очевидно актрисата не се притеснява от наднорменото си тегло

https://kliuki.net/liubopitno/yovka-ot-stolichanite-razvyava-slaninki-na-plazha-v-lozenec-galeriya-snimki/229812 Kliuki.net
Йовка от „Столичаните“ развява сланинки на плажа в Лозенец (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Прави впечатление, че в последно време актрисата Ева Тепавичарова, по-известна като Йовка от сериала „Столичани в повече“, се е ошишкала доста сериозно.

Тя попаднала в обективите на фоторепортери, докато плажувала в курорта Лозенец. Едрогабаритната актриса нямала другарче и компания на горещия пясък й правели единствено чайките и мухите.

 

45-годишната Ева опънала хавлията си почти до водата и влизала да плува на всеки кръгъл час, като за целта използвала шнорхел, който й позволявал да потапя главата си под морското равнище. След 15-минутните гмуркания, червенокосата актриса се връщала отново на плажната ивица и лягала да съхне и събира тен. Макар тенът й да е далеч от шоколадов, ваканцията й продължава.

Макар, докато снимаше „Столичаните“, Ева Тепавичарова отново да бе доста пищна, този път тя се е превърнала в истинска грамада. Коремът й изглежда като на жена в доста напреднала бременност, а баджаците й се трият един в друг, почти до коленете. Повече от очевидно е обаче, че тя изобщо не се трогва от факта, че е затлъстяла и не си прави труда да използва цял бански, който да й прикрие поне малко паласките.

Източник: Уикенд