април 27, 2024

Загаджиха ли се Сенто и бившата гимнастичка Мая? (ФОТО)

Все още не е категорично ясно дали двамата са само приятели или влюбени

https://kliuki.net/liubopitno/zagadzhiha-li-se-sento-i-bivshata-gimnastichka-maya-foto/218420 Kliuki.net
Загаджиха ли се Сенто и бившата гимнастичка Мая? (ФОТО)

Изглежда, че в светските среди се е заформила нова двойка, макар и тихомълком. Става въпрос за Станислав – синът на Илиян Михов – Баровеца и бившата гимнастичка Мая Пауновска. Близостта помежду им може да се проследи чак до август, миналата година, макар да не са споделяли кой знае колко общи постове в социалните мрежи. През изминалия уикенд обаче, двойката се показаха гушнати.

 

В стори в Инстаграм, Мая качи снимката, на която позира в прегръдката на Станислав на фона на спокойно море и към нея написа: „Най-добрият човек, когото познавам“.

Едва ли кадърът би привлякъл особено внимание, ако не се знаеше, че Мая има зад гърба си мъж и две деца.

 

Прави обаче впечатление, че последните й снимки със съпруга й датират от януари, миналата година, което поражда въпроса дали връзката им не се е разпаднала. Засега ясен отговор, няма. Да припомним обаче, че през август, гимнастичката сподели изненадващо приказни кадри от скалите на Тюленово, но в тях не попадаше Сенто, както е артистичният псевдоним на Станислав Михов. Предвид факта обаче, че той е отбелязан, навява на мисълта, че двамата са били заедно на това райско кътче.

 

По-късно същия месец, те заснеха и забавно клипче, на което Мая показа ефектно влизане в колата на Сенто, без да отваря вратата. Едва ли някой има съмнение, че е запазила гъвкавостта си от времената, в които се състезаваше. Появи се обаче друго съмнение – за дружбата й със сина на Баровеца.

 

Разбира се, че не е изключено двамата да са само приятели, предвид факта, че Сенто пътешества постоянно по света и споделя клипчета и снимки за последователите си в Инстаграм, на които Мая не присъства.

 

Въпреки всичко кадърът с топлата прегръдка, с който гимнастичката поздрави Сенто, който имаше рожден ден миналия уикенд, предизвика всеобщо любопитство за естеството на отношенията им.

Източник: Уикенд