април 28, 2024

Зара от Биг Брадър стана майка

Варненката вече има син

https://kliuki.net/liubopitno/zara-ot-big-bradar-stana-mayka/214007 Kliuki.net
Зара от Биг Брадър стана майка

Спомняте ли си разкрепостената варненка Зара, която участва в първия сезон на Биг Брадър у нас? След като преди години изчезна от публичния живот, сега се появява с блага вест.

 

Оказва се, чу наскоро варненката, която от доста време живее в Дубай, е станала майка.

Тъй като не бе съобщила, че е в очакване на рожба, новината бе голяма изненада за последователите й в социалната мрежа, където иначе е доста активна. Брюнетката сподели радостната вест с кратко клипче от края на бременността си.

 

„В деня, в който станах на 38! Той също стана на 38... седмици в корема ми. Понякога ми липсват малките ритници“, написа Зара, която имаше рожден ден на 17 октомври.

Зара от Биг Брадър стана майка

Тя обаче така и не обявява кой е бащата на сина й,  макар че през март сюрпризира с нова фамилия. Светолозара Трендафилова, както е рожденото й име, се прекръсти на Лахиф в Инстаграм, а  скоро след това плъзна слухът, че се е омъжила на скромна церемония за австралийски ръгбист на име Макс Лахиф. Откакто смени фамилията си, Зара изчезна задълго от Инстаграм, а снимки с новия си любим все още не е показала.

 

Предвид факта, че продължава да е Лахиф в социалната мрежа, се предполага, че тъкмо ръгбистът е баща на сина й.

 

Преди да стане г- жа Лахиф, Зара бе Уотсън няколко години, след като се омъжи за друг австралийски спортист, но жънещ успехи в леката атлетика.

Нашенката и Ерик Уотсън се запознали в островната държава Бахрейн и любовта им бързо избуяла, като в резултат се стигна до брак. През 2016 г. влюбените се преместиха в Австралия – родината на Ерик, където скоро след това се състоя сватбата им, но безоблачното им щастие не продължи дълго и те се разведоха, а след това Зара се върна в Дубай.

 

Дълго време тя се подвизаваше в Инстаграм с фамилията на бившия си мъж, като покрай него с сдоби и с нова професия. Докато бе с него, тя се увлече по спорта и за известно време се изявяваше като фитнес инфлуенсър, вдъхновяващ последователите си в социалната мрежа да спортуват и да водят здравословен начин на живот като нея. Зара напредна и в йогата, като периодично впечатляваше със сложни пози и съчетания в Инстаграм.

 

Така и не стана ясна причината за раздялата й с Ерик. Може би затова не закъсняха и предположенията. Според най-популярното до разлъката се стигнало, защото дълго време не

 успели да станат родители Разбира се, това са само догадки, но в светските среди се говореше, че Зара отдавна била готова да стане майка. Така че появата на сина й е сбъдната мечта.

 

Въпреки че открай време не живее в България, брадърката често си идвала у  нас, освен с участието си в първия сезон на „Биг Брадър“, в който имаше официална й страстна авантюра с Найден Найденов - Нед, Зара е популярна и с други свои любови. Доста обсъждана бе връзката й с покойния бизнесмен Христо Сираков, с когото  бяха близки приятели и след разлъката. Не той обаче подкрепил финансово амбициите й. Когато варненката преустанови крехката си кариера на тв водеща и замина да учи актьорско майсторство в Ню Йорк се понесе мълвата, че има нов благодетел.

 

Пикантните слухове носят, че била официална метреса на Васил Божков. По онова време олигархът нямаше никакви проблеми със закона – дори напротив, той бе уважаван член на обществото. мълви се, че покрай аферата си с Черепа, Зара забременяла. Тя обаче била принудена от олигарха да направи аборт, макар че искала детето.

След този случай отношенията им приключили.

 

По-късно се заговори, че брадърката се залюбила със скандалния Иван Танев – Универсалния, с когото именно заминала за Дубай. След раздялата си с него се установила в арабското емирство и решила да продължи живота си далеч от родината.

Не става ясно дали към момента живее постоянно в Дубай, тъй като напоследък е доста загадъчна. Избягва да споменава в Инстаграм местата, които посещава, но пък не спира да публикува снимки, от които става ясно, че доста пътува, обича да е сред природата и поддържа завиден стандарт на живот.

Източник: Уикенд