април 28, 2024

Зара от Big Brother показа бременния си корем, издаде и пола на бебето (Видео)

Брюнетката не споделя повече подробности за живота си, но явно се подготвя за бебето

https://kliuki.net/liubopitno/zara-ot-big-brother-pokaza-bremenniya-si-korem-izdade-i-pola-na-bebeto-video/213685 Kliuki.net
Зара от Big Brother показа бременния си корем, издаде и пола на бебето (Видео)

И Инстаграм осъмна с новината за бременността ѝ, като самата Зара успя да се похвали пред феновете си. В кратко видео, което сподели в социалната мрежа, се вижда наедрелият ѝ вече корем. По думите ѝ брадърката е в 38-а гестационна седмица и очаква момче. Така, след като се покри за доста време от светлините на интернет, днес е не само омъжена, но и в трескава подготовка за появата на бъдещия си наследник.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zara Lahiff (@zaralahiff)

Светлозара Трендафилова безспорно имаше доста необичайно присъствие в публичния живот. Славата ѝ дойде, след като взе участие в риалити формата Big Brother и именно там съумя се покаже в доста интимни моменти с Нед. Отношенията им приключиха изключително бързо, а по-късно името ѝ се свързваше с бизнесмена Христо Сираков и дори с Васил Божков. След един неуспешен брак с Ерик Уотсън, австралийския спортист, тя тегли чертата и май отново се закова прясно омъжена. Днес Зара е с нова фамилия в Мрежата и макар да не издава пикантерии около интимния си живот, явно се е отдала на семейно съществуване. Любопитните подозират, че съпругът ѝ и бъдещ татко на бебето е ръгбистът Макс Лахиф.

Източник: dama.bg