април 27, 2024

Защо „Бригада Нов дом“ отсвири майстор Караджов?

Сред недоволните от работата му е и известна тв водеща

https://kliuki.net/liubopitno/zashto-brigada-nov-dom-otsviri-maystor-karadzhov/216738 Kliuki.net
Защо „Бригада Нов дом“ отсвири майстор Караджов?

След тригодишна пауза, тази пролет bTV връща в ефира си предаването „Бригада Нов дом“ с водеща Мария Силвестър, но с нов бригадир. Както вече стана ясно, Влади Караджов не работи в шоуто-мечта на всички българи, мечтаещи за безплатен ремонт на жилищата им. Мястото му бе заето от бившият хандбалист Калин Евтимов, който бе сред участниците в осмия сезон на „Фермата“.

 

След цялостната смяна на журито на „Мастършеф“ и водещия на „Стани богат“ Михаил Билалов, медията продължава с промените на ключови фигури от предаванията си. Този път под ножа падна „Бригада Нов дом“. Предаването обаче запазва каузата си и от февруари отново ще помага на хора в нужда да ремонтират домовете си.

 

Въпросните ремонти обаче няма да се извършват от бригадата на Караджов – Геле, Жабето и компания, а от Калин , баща му Евтим, съдружникът му Симеон и майсторите Димитър, Ивайло и Иван.

Защо „Бригада Нов дом“ отсвири майстор Караджов?

Като хандбалист Калин е печелил трикратно купата на България. През 2008 г. заминава да играе в Кипър, където се запознава със съпругата си – украинка и също хандбалистка. Година след запознанството си, двойката вдигат сватба и се местят да живеят в България, а наскоро им се роди и дъщеричка. След войната в Украйна, семейството успява да изтегли повечето близки и роднини на украинската съпруга на Калин у нас.

 

36-годишният спортист става част от строителния бизнес преди три години, след като се разделя с хандбала. Той ръководи фирма за строителство и ремонти, чието име е заимствано от това на популярното предаване.

 

На свой ред Караджов пък е стартирал свой интернет проект за строителство, след като bTV постави на пауза предаването. За момента не става ясно защо не е бил върнат в шоуто след завръщането му на екран. Междувременно става ясно, че от Караджов има доста недоволни клиенти, в това число и известна тв водеща, която твърди, че той направо е съсипал апартамента й с бригадата си и се е наложило да го ремонтира отново.

Източник: Уикенд