април 28, 2024

Жаси след 4 раждания – отново сексбомба (ХИТ СНИМКИ)

Красавицата от "Сделка или не" отрича участието на сурогатна майка в постоянните й бременности

https://kliuki.net/liubopitno/zhasi-sled-4-razhdaniya-otnovo-seksbomba-hit-snimki/210987 Kliuki.net
Жаси след 4 раждания – отново сексбомба (ХИТ СНИМКИ)

Известната сексбомба Жасмина, известна на мнозина от предаването "Сделка или не", стана майка за четвърти път в началото на този месец, като роди от своят съпруг - смуглия милиардер Ариф Маджид. Тошкова вече е приготвила погачата за най-малкия си наследник, а гордата майка след четири раждания продължава да изглежда феноменално.

Жаси след 4 раждания – отново сексбомба (ХИТ СНИМКИ)

Слухове сред нейните фенове твърдят, че Жасмина използва сурогатни майки за износването на децата си, тъй като въпреки четирите раждания тя не тежи повече от 50 килограма. Въпреки това, красавицата категорично отрича обвиненията.

През последните години, блондинката се подложи на редица процедури за подобряване на визията си и претърпя значителни промени. Жасмина се е завърнала към познатата си перфектна форма докато се подвизаваше в телевизията.

Нека напомним, че тя вече е майка на две дъщери и един син, а с новото дете, те стават цели четири. Най-големият от тях е баткото, роден през 2014-та година и носи името на дядо си - Заки Маджид. Сестрите му са Ариа и Изабела, които се родиха почти в една и съща година.

Жаси след 4 раждания – отново сексбомба (ХИТ СНИМКИ) - Снимка 2

Жаси след 4 раждания – отново сексбомба (ХИТ СНИМКИ) - Снимка 3

Жаси след 4 раждания – отново сексбомба (ХИТ СНИМКИ) - Снимка 4

Източник: lupa.bg