април 28, 2024

Жоро Любенов напуснал „Вечерното шоу“ по свое желание

Андреа Банда Банда веднага се намърдала на мястото му

https://kliuki.net/liubopitno/zhoro-lyubenov-napusnal-vechernoto-shou-po-svoe-zhelanie/217476 Kliuki.net
Жоро Любенов напуснал „Вечерното шоу“ по свое желание

От БНТ твърдят, че Жоро Любенов не е бил уволнен от „Вечерното шоу“, а е напуснал сам, тъй като се справял трудно с двете си предавания на живо през уикенда и шоуто в четвъртък. За мястото му вече се гласи бившата звезда от На кафе Андреа Банда Банда.

 

Тя не се сдържа и дори не изчака БНТ да обявят встъпването й в длъжност за шоуто, за което все не може да се намери водещ и започна да прави намеци, че ще замести Любенов още щом обявят оттеглянето му.

 

Междувременно в началото на седмицата от медията уточниха, че шоуто наистина ще бъде водено от жена, която е с тъмна коса и е известна с чувството си за хумор, както и че е „гласът на младите“. Че Андреа е брюнетка и е млада, не може да се спори, но пък че има чувство за хумор… Така или иначе тя самата потвърди, че се гласи за нова работа, на която задълженията й ще са различни от досегашните й и че никога не е работила нещо подобно. Тя обаче вярва, че с времето нещата ще се получат.

 

За мястото е пробвана и Надя Брайт, която се занимава със стендап комедия, но тя още в понеделник сподели, че няма да е водеща на шоуто.

Източник: Уикенд