май 14, 2024

Жоржина на Емилия навърши две годинки (Майка ѝ отбеляза празника с “бременно” фото – Снимки)

Певицата предизвика феновете си с паметна снимка от бременността си

https://kliuki.net/liubopitno/zhorzhina-na-emiliya-navarshi-dve-godinki-mayka-otbelyaza-praznika-s-bremenno-foto-snimki/217992 Kliuki.net
Жоржина на Емилия навърши две годинки (Майка ѝ отбеляза празника с “бременно” фото – Снимки)

Вторият рожден ден на дъщеричката ѝ бе добра причина тя да се похвали и пред почитателите си с празника. Малката Жоржина расте смело и вече е на две годинки. За момента кадри от великолепния ден липсват, но вероятно парти все пак е имало. Емилия използва момента, за да сподели, че да имаш деца, е най-големият дар, който може да ти предложи животът.

Допълни и че благодари всеки божи ден за това. По думите ѝ порасналата ѝ щерка е малкото бижу в семейството им, като не пропусна да ѝ каже колко я обича. Така рожденият ден бе отбелязан и в Инстаграм, макар и с кадър, в който Жоржина е все още в корема на майка си.

Напоследък актуалната клюка носи, че Емилия и съпругът ѝ са разделени. До момента изпълнителката запазва мълчание по темата, а от публикацията ѝ за празника на малката по нищо не личи между двамата да има някакви търкания.

Говори се, че краят сложил Жорж Башур, независимо от факта, че имат и дете, което би трябвало да сплоти отношенията им. Жоржина се роди в резултат на любовта им и въпреки евентуалните проблеми поне пред нея стои опцията да остави родителите си завинаги свързани един с друг.

Източник: Инстаграм