април 30, 2024

Златка Райкова ще си реже корема

Русото изкушение е решена да издържи на силните болки в името на красотата

https://kliuki.net/liubopitno/zlatka-raykova-shte-si-rezhe-korema/221426 Kliuki.net
Златка Райкова ще си реже корема

В резултат на двете си бременности, Златка Райкова има доста излишна кожа по корема си, която смята да отстрани посредством оперативна намеса.

 

Пред последователите си в социалните мрежи, плеймейтката призна, че възнамерява да си направи абдоминопластика, но за момента все още не е взела решение кога точно ще се оперира.

 

При предстоящата хирургична намеса на Райкова ще й бъде отстранен кожен излишък, заедно с мастна тъкан от средната и долната част на коремната област.

Макар въпросната интервенция да е доста болезнена, русата сексбомба е твърдо решена, че ще издържи и на тези болки в името на красотата.

 

За никого не е тайна, че бившата на Благо Джизъса поддържа перфектната си форма с тренировки и различни стягащи процедури. Тя успя да свали килограмите, които натрупа по време на втората си бременност, но излишната кожа си стои и това я дразни.

Предполага се, че Райкова ще се подложи на въпросната интервенция през есента или зимата, тъй като тогава температурите ще са по-ниски и няма да има допълнителни предпоставки за усложнение на интервенцията.

Източник: Уикенд