април 27, 2024

Златка Райкова смени името си

Едва след третия годеж успя да се докопа до олтара

https://kliuki.net/liubopitno/zlatka-raykova-smeni-imeto-si/210161 Kliuki.net
Златка Райкова смени името си

След сватбата в края на септември, Златка Райкова спази традицията да приеме фамилията на съпруга си Карен Хачатрян. Занапред русата плеймейтка ще се подвизава с новата си фамилия. Вече е подала и молба за смяна на документите й, на които да бъде записана като Златка Хачатрян.

 

Тя опроверга мълвата, че сватбеното й тържество, което действително било доста кичозно, е излязло 300 бона. Запознати издават, че то е струвало около 70 хиляди лева. Разбира се, това, което привлече вниманието на всички бе огромния й бюст, който не само преливаше от роклята й, а и редовно й я смъкваше, та се налагаше младоженецът да й я повдига. Тя не се посвени да развее силиконовите си бомби дори под носа на свещеника.

 

Златка Райкова смени името си

 

Припомняме, че Златка има два годежа зад гърба си, но така и не успя да стигне до сватбения олтар с бившите си изгори. До венчавка се стигна едва след третия й годеж, който за момента изглежда й е на късмет. За да стопи излишните килограми след второто раждане, тя тренира усилено във фитнеса. Именно бременността й стана причина за скоростния брак с арменеца Карен Хачатрян, който ще не е навършил 30 години и е доста по-млад от нея.

 

Навремето мургавият младоженец бил обещаващ тенисист, но след като го уличили в корупция заради уредени мачове и подкупи, вече не се състезава на корта. Мълвата носи, че към днешна дата не работи и е на издръжката на родителите му, които са доста заможни хора. Съвсем скоро обаче и тези пари ще му бъдат спрени, тъй като не харесват избраницата му. Неговите родители дори не уважиха сватбеното им тържество.

Източник: Уикенд